Osijek
DESET GODINA “PODUZETNIKA”

Projekt “Biti bolji” kod mladih promiče ideju poduzetništva
Objavljeno 18. ožujka, 2017.

Promocija malih i srednjih poduzetnika, promocija poduzetništva u školama i na fakultetima i projekti “Biti bolji” obilježili su deset godina izlaženja časopisa “Poduzetnik”. S brojnim poslovnim partnerima glavni urednik Poduzetnika, Vladimir Mihajlović jučer je u HGK Županijskoj komori Osijek obilježio, a kako drukčije nego poduzetno, deseti rođendan. Tek kratki podsjetnik, prvi broj je izišao u veljači 2007., do sada su izišla 102 broja, tiraža je 3000 primjeraka, dostupan je na razini cijele Hrvatske, a u radu je uz redovite suradnike ukupno angažirano i 50 vanjskih suradnika... I što je najvažnije, poput pravog poduzetnika koji je žilav i izdržljiv - izdržali su.

Na tome im čestitaju Vladimir Šišljagić u ime Osječko-baranjske županije te Vladimir Ham u ime Grada Osijeka. Obojica podsjećaju na mjere koje Županija i Grad poduzimaju s pozicije poticanja poduzetništva.

A kao konkretan oblik suradnje na primicanju poduzetništva, u sklopu projekta “Biti bolji” koji kod mladih promiče ideju poduzetništva, Visoka škola Nikola Šubić Zrinski dodijelila je trogodišnju stipendiju Marijani Vitovski, sada učenici srednje Ekonomske škole iz Đakova. Kao zaključni dio svečanosti održan je panel pod nazivom “Biti bolji”. D.Ku.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike