Osijek
UDRUGA SVE ZA NJU I MAMMAE KLUB

Tribina “Kako poboljšati proces dijagnosticiranja i liječenja raka dojke?”
Objavljeno 18. ožujka, 2017.

Udruga SVE za NJU i MAMMAE KLUB pozivaju sve žene koje su preboljele, ili su u fazi liječenja raka dojke, da sudjeluju na tribini “Kako poboljšati proces dijagnosticiranja i liječenja raka dojke?”, koja se održava u ponedjeljak (20. ožujka), u 17 sati, u videokonferencijskoj dvorani Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Osijeku (Josipa Huttlera 4).

U sklopu tribine, sudionice će moći biti dio prvog velikog terenskog i online istraživanja o iskustvima i percepcijama oboljelih od raka dojke. Anonimno online istraživanje provodi se još u Splitu, a cilj istraživanja je unaprijediti i standardizirati procese dijagnosticiranja i liječenja raka dojke. Rezultati ovog istraživanja dat će kvalitetniji uvid u stvarno stanje i dobre prakse te ukazati na potrebe za poboljšanjima unutar zdravstvenog sustava. Stoga se pozivaju sve žene koje se preboljele, ili su u fazi liječenja raka dojke, da dođu na tribinu, daju svoj glas sudjelovanjem u istraživanju i tako pridonesu kvalitetnijem zdravstvenom sustavu u budućnosti.

Osim sudjelovanja u anonimnom istraživanju, sudionice će moći poslušati predavanja glavne urednice Udruge SVE za NJU Ljiljane Vukote, pročelnika zavoda za onkologiju KBC-a Osijek doc.dr.sc. Ilijana Tomaša te predsjednice MAMMAE KLUBA Katice Andraši. S.Bć.

Možda ste propustili...

ODIJEVAMO JAKNE, PALIMO GRIJANJE

Došao je kraj ljetu u proljeće

BAUMIT LIFECHALLENGE: KATEGORIJA “ZAPANJUJUĆA STRUKTURA”

Gospodarski centar nominiran za najljepšu fasadu u Europi

Najčitanije iz rubrike