Tehno
AOC NA OVOGODIŠNJEM CEBIT-U U HANOVERU

Predstavlja svoje najznačajnije proizvode
Objavljeno 17. ožujka, 2017.

Na ovogodišnjem vodećem svjetskom sajmu informacijskih tehnologija, telekomunikacija, softvera i usluga - CeBIT od 20. do 24. ožujka, stručnjak za monitore AOC predstavit će svoje najznačajnije proizvode na štandu IT distributera Planet Reseller, štand D40 hodnik 15.

Fanovi videoigara kao i B2C i B2B korisnici imat će priliku vidjeti razne AOC monitore uključujući najnoviji dodatak AOC AGON premium liniji igraćih monitora – zakrivljeni AGON AG352QCX i ultratanki AOC Q2781PQ.

Posljednjih godina AOC je na CeBIT-u predstavio izbor najkvalitetnijih monitora za profesionalne i kućne korisnike, gejmere i ostale ciljane skupine. U nastavku donosimo uvid u ovogodišnju postavu AOC monitora.

Sa svojim ultratankim dizajnom i asimetričnim postoljem, 27-inčni AOC Q2781PQ zasigurno će biti jedan među najljepšim monitorima na ovogodišnjem CeBIT-u. Kao dodatak elegantnom izgledu, monitor se može pohvaliti i modernim AH-IPS panelom koji omogućuje da široki kutovi gledanja od 170 stupnjeva prikažu briljantne boje sa 100 posto sRGB dosljednosti i visoku ujednačenost boje iz bilo koje perspektive. QHD rezolucija monitora (2560 x 1440 piksela) pruža korisnicima oštre i detaljne vizuale.

25-inčni AOC Q2577PWQ opremljen je IPS panelom koji pruža QHD rezoluciju od 2560 x 1440 piksela i široke kutove gledanja koji dosežu do 178 stupnjeva kao i visoke kontraste i izvanredne boje. Ovaj monitor nije samo idealan izbor za dizajnere, fotografe i druge profesionalne korisnike nego je i pogodan za kućne korisnike. Ima vrijeme odziva od 5 ms koje će zadovoljiti gejmere i ljubitelje filmova. Ugrađeni 3 W zvučnici eliminiraju potrebu za eksternom audioopremom. Široki raspon ergonomskih opcija i Flicker Free tehnologija također sprečavaju zdravstvene probleme izazvane dužim radom ispred ekrana, dok Eco način rada i e-saver pomažu smanjenju emisije stakleničkih plinova. M.R.

Fanovi videoigara kao i B2C i B2B korisnici imat će priliku vidjeti razne AOC monitore

Najčitanije iz rubrike