Tehno
OBORILI REKORD U 2017.

Logitechu devet iF DESIGN nagrada
Objavljeno 17. ožujka, 2017.

Logitech je objavio da je osvojio devet prestižnih iF DESIGN nagrada za 2017., a ovo je sedma uzastopna godina kako je iF, njemačka organizacija za dizajn, prepoznala Logitech.

Ovogodišnji uspjeh je rekordan za Logitech. iF DESIGN AWARD prepoznala je Logitechov dizajn proizvoda u mnogim kategorijama, kao i u identitetu branda te ambalaži proizvoda. Nagrađeni proizvodi su:

Logitech K780 Multi-Device Wireless Keyboard

Logitech BRIO 4K Pro Webcam

Logitech G Pro Gaming Mouse

Logitech G900 Chaos Spectrum Gaming Mouse

Logitech G Prodigy Series

Logitech POP Home Switch

Logitech BASE

Logitech brand identitet

Logitech G ambalaža proizvoda

"Naša je misija da nas se poštuje za inovacije za bilo koju kategoriju, u biti da budemo tvrtka prepoznata i po dizajnu", rekao je Bracken Darrell, predsjednik i CEO Logitecha.

"Dizajn je u središtu našeg procesa stvaranja proizvoda, korištenjem naše povijesne kao i rastuće snage u inženjerstvu. Doista smo ponosni na priznanje iF DESIGN AWARDS kao i šire dizajnerske zajednice. Ove nagrade za dizajn nevjerojatna su čast te ćemo pokušati živjeti u skladu s tim da stavimo dizajn u središte svega što radimo."

iF DESIGN AWARDS odlikuje proizvode na temelju kriterija kao što su inovativnost i izvedba, funkcionalnost, estetika, odgovornost i pozicioniranje. Prepoznat kao simbol izvrsnosti u svijetu dizajna, iF DESIGN nagrade dodjeljuje stručni žiri koji se sastoji od 60 stručnjaka iz više od 20 zemalja.M.R.

Najčitanije iz rubrike