Sport
PROMJENE U A GIMNASTIČKOJ REPREZENTACIJI

Moguć povratak u drugom dijelu sezone
Objavljeno 15. ožujka, 2017.

Od ove sezone osječki gimnastičari Tomislav Marković i Andrej Korosteljev te Marijo Možnik više nemaju status A reprezentativca. Tomislav Marković je prije tri mjeseca u Münchenu kod doktora Ninkovića operirao živac s vanjske strane potkoljenice. Takva operacija zahtijeva šest do osam mjeseci stanke.

- Zasad treniram samo na snazi. Pokušao sam skakati, ali boli pa ću otići ovih dana na magnetsku, kako bi se vidjelo stvara li nešto drugo probleme. Ako se bude doista smirilo, onda možda se i vratim za drugi dio, ako ne, onda ću preskočiti cijelu sezonu - rekao je Marković, otkrivši nam jednu želju.

- Znaš, volio bih odraditi bar jednu sezonu, trenirati u normalnim uvjetima, na normalnom parteru. Vidjeti što sam mogao biti da sam imao cijeli život normalne uvjete. Ali, sve će ovisiti o zdravlju.

Kod Andreja Korosteljeva situacija je nešto drukčija. Njegov trener Saša Solar ukratko nam je komentirao kako je “Andrej već dulje vrijeme u krizi te je IO kluba odlučio da do daljnjega neće nastupati na natjecanjima”. Potvrdio je to i Andrej.

- Procjena je da se pokušam izboriti na kontrolnom treningu za Svjetsko prvenstvo. Treba do tada i pojačati vježbu - rekao je Korosteljev.

Što se tiče Možnika na posljednjem kontrolnom treningu je bolju ocjenu od njega imao i mladi Kovačević pa će on u ovom dijelu sezone nastupati na preči zajedno s Tinom Srbićem. K.Lacković

Najčitanije iz rubrike