Crna kronika
UTVRĐENO OČEVIDOM

Za požar u “Kući piva” krivac je loš dimnjak
Objavljeno 16. ožujka, 2017.

Vezani članci

POŽAR U SLAVONSKOM BRODU

Zbog kuhinjske nape gorila Kuća piva

SLAVONSKI BROD - Policijska uprava brodsko-posavska jučer je izvijestila o rezultatima očevida nakon dva požara, i to u “Kući piva” u Slavonskom Brodu te u Glogovici. Za izbijanje požara u “Kući piva” kriv je neispravan dimnjak.

- U ponedjeljak zmeđu 9 i 10 sati na ugostiteljskom objektu u Starčevićevoj ulici u Slavonskom Brodu došlo je do prijenosa topline s dimnjaka na tavanski prostor i krovnu konstrukciju, što je izazvalo požar - doznajemo od Kate Nujić, glasnogovornice Policijske uprave brodsko-posavske.

Iz “Kuće piva” na Facebooku su nakon požara objavili da, srećom, nitko nije stradao. “Dragi prijatelji... Hvala vam na brojnim pozivima podrške i prijateljstva koji su nam stigli nakon današnjeg požara. Hvala Bogu dobro smo, nema ozlijeđenih, a šteta je mogla biti i puno gora. Zahvaljujemo našim djelatnicima na brzoj i požrtvovnoj reakciji, prijateljima iz cafe-bara Alfa, The Edge i Alo Alo na pomoći, PU brodsko-posavskoj i vatrogascima JVP grada Broda. “Kuća piva” ide dalje, trebat će nam malo vremena da renoviramo Antik i Beer food, a Pivska soba je neoštećena i uskoro nastavlja s radom”, napisali su na društvenoj mreži. Već u utorak su naveli da je Pivska soba otvorena i pozvali sve na “After požar party” i dimljeno pivo!S.Lacić

IZGORJELO SIJENO

Drugi požar u Brodsko-posavskoj županiji dogodio u utorak u Glogovici oko 22.30 minuta. Pri tome je ispod nadstrešnice izgorjelo više desetaka bala sijena. U požarima koje su ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Slavonski Brod i Dobrovoljnog vatrogasnog društva Podcrkavlje, osim materijalne štete nije bilo ozlijeđenih osoba.

Možda ste propustili...

ŠVERCER ILEGALACA DAO OBJAŠNJENJE

Krijumčario Sirijce zbog nadgrobnog spomenika

NOVA ŽRTVA PREVARANATA JE 79-GODIŠNJAK

Zbog želje za kriptovalutom izgubio desetke tisuća eura

Najčitanije iz rubrike