Mozaik
“SUPERLJUDI” NA RTL-U

Novi show: Ljudi koji
mogu nemoguće
Objavljeno 15. ožujka, 2017.

Novi RTL-ov natjecateljski show “Superljudi”, koji se uskoro počinje prikazivati na malim ekranima, uvjerit će vas da čuda uistinu postoje. Za to će se pobrinuti kandidati iz cijele regije: Hrvatske, BiH, Crne Gore i Srbije, a oni se od običnih smrtnika razlikuju svojim “supermoćima”. Njih nećete poželjeti upoznati, poželjet ćete biti oni! Svaki kandidat showa ima posebnu vještinu kojom se ističe, a područja njihovih sposobnosti variraju od matematike, memorije, sluha, vida, okusa, dodira, mirisa... Sve te njihove vještine bit će stavljene, gledajući iz perspektive običnog čovjeka, u nezamislive izazove. I dok će gledatelji svjedočiti njihovim vještinama, o njihovoj izvrsnosti odlučivat će žiri i publika u studiju. Četveročlani žiri čine glumica Anđelka Prpić, redatelj, glumac i glazbenik Branko Đurić Đuro, kantautor i glazbeni producent Zrinko Tutić te neurokirurg Vuk Aleksić, dok je voditelj showa crnogorski glumac Momčilo Otašević.

- Iako prvi put radim voditeljski posao ovakve vrste, treme nema. Trudim se kandidatima biti podrška i pomoć, a svojim su me sposobnostima impresionirali - kaže Momčilo. Anđelka Prpić, koju je naša publika upoznala kroz seriju „Andrija i Anđelka“, kaže da je sasvim zadovoljna svojim ne-supermoćima, ali da je kandidati showa “Superljudi” impresioniraju.

- Zapanjujuće je vidjeti što sve ljudski mozak može, a meni bi zapravo bilo super da takve ljude imam u svom okruženju - poručuje Anđelka. A njezino „supermoćno“ okruženje joj je i bliže nego što misli. Naime, tijekom proba Branko Đurić je shvatio da i on ima jednu supermoć.

- Slučajno sam to otkrio i sad još samo moram provjeriti koliko sam doista dobar u tome, pa razmišljamo da to pokažemo i gledateljima. Zasad ću samo reći da je više riječ o vještini nego o znanju - otkriva Đuro. T.K.

Najčitanije iz rubrike