Ekonomija
DANI OTVORENIH VRATA NOVOCOMMERCE INTERNATIONALA

Četvrt stoljeća NCI brenda
Objavljeno 15. ožujka, 2017.

Već tradicionalno, pred početak proljetne sjetve, Novocommerce International je organizirao Dane otvorenih vrata kako bi poljoprivrednicima pokazao svoju široku paletu proizvoda. Ove godine to je i prilika da se obilježi 25 godina poslovanja ove tvrtke, kao i prisutnost brenda John Deere u Hrvatskoj. Tijekom godina zastupanje NCI se širio i na priključne strojeve, čime je kompletirana ponuda za poljoprivrednike.

Thom Gady, direktor Novocommerce Internationala, pojasnio je kako tvrtka trenutačno zapošljava 50 djelatnika i to 43 u Osijeku te još sedam u Bjelovaru, a glavna djelatnost im je prodaja traktora i priključne poljoprivredne mehanizacije. John Deere, KUHN, Bednar, Fliegl, Pichon, Geringhoff i Zürn, brendovi su poljoprivredne mehanizacije koje Novocommerce International zastupa na hrvatskom tržištu. No, osim prodaje, NCI svojim kupcima osigurava servise i opskrbu originalnim rezervnim dijelovima, rekao je Gady, i dodao kako im je 70 posto poslovnih aktivnosti ovdje u Slavoniji i Baranji, a 30 posto u ostatku Hrvatske.

Ova orijentiranost na Slavoniju i Baranju postoji zbog činjenice kako je upravo ovdje najznačajnija poljoprivredna proizvodnja u Hrvatskoj, pojasnio je Gady, i najavio dodatne poslovne aktivnosti u budućnosti što daje mogućnosti i za otvaranje novih radnih mjesta.

Dani otvorenih vrata prigoda su da se poljoprivrednici informiraju o mogućnosti kupnje poljoprivrednih strojeva, a zainteresiranost im je tim veća, jer NCI ima promotivnu akciju na Bednar priključne strojeve do kraja ožujka. Tom je akcijom kupcima omogućena kupnja strojeva po 15 posto nižim cijenama. Također, redovito održavanje traktora produljuje mu vijek pa su u NCI-ju odlučili i produljiti “zimsku inspekciju” do 31.03. Inspekcija, odnosno servisiranje JD traktora, trajala i je i tijekom Dana otvorenih vrata, što pokazuje potpunu predanost djelatnika poslu. Naravno, treba na kraju spomenuti kako su Dani otvorenih vrata, također tradicionalno, garnirani raskošnom gastro ponudom sa roštilja ali i bogatom nagradnom igrom za sve posjetitelje. R.Sorić

Zapošljavanje novih radnika

- Svakome tko zaposli novog radnika najradije bih dodijelio titulu počasnog građanina - rekao je Ivan Vrkić, gradonačelnik Osijeka, prilikom posjeta tvrtki Novocommerce International koja Danima otvorenih vrata obilježava četvrt stoljeća djelovanja. Vrkić je dodao kako je prisustvo ove međunarodne tvrtke u Osijeku te zapošljavanje novih radnika ujedno i potvrda kako se polako izjednačujemo s europskim tržištem rada. - Ovo je model kako treba raditi i svatko tko uloži u Osijek i nama daje dodatni poticaj da stvaramo bolje uvjete rada i podižemo kvalitetu života kako bi smanjili pa i zaustavili iseljavanje iz Osijeka i Slavonije - rekao je Vrkić.

John Deere, KUHN, Bednar, Fliegl, Pichon, Geringhoff,i Zürn, brendovi su poljoprivredne mehanizacije koje Novocommerce International zastupa na hrvatskom tržištu

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike