Mozaik
TOP 40

Škoro i grupa Vigor su na 25. mjestu
Objavljeno 14. ožujka, 2017.

Damir Kedžo i Zsa Zsa s duetom “Sve u meni se budi” punih 12 tjedana nalaze se n anacionalnoj top-ljestvici radijskog emitiranja HR top 40, a već treći tjedan zaredom su prvi. Toni Cetinski s pjesmom “Laku noć” ponovno je na drugom mjestu, a u top tri, i nakon 20 tjedana na listi, vratio se Parni valjak s “Opet se smijem”.

Spomenimo i to da je Osječanka Mia Dimšić sa svojom autorskom pjesmom “Život nije siv” već 35. tjedan na ovoj top-listi, a trenutačno je na 16. mjestu. Uz to njezina je najnovija pjesma “Sanjaj me” na 40. mjestu.

Ovogodišnji eurovizijski predstavnik Hrvatske Jacques Houdek, s pjesmom “My friend” s kojom putuje u Kijev, stigao je u prvom tjednu do visokog desetog mjesta. Uz Jacquesa svoje mjesto u prvih 40 ovaj put našli su Miroslav Škoro i grupa Vigor s pjesmom “Merak” (25. mjesto), Goran Bare s novim singlom “Osvijesti me”, Boris Novković i “Ti si mi posljednja nada” te Detour s pjesmom “Zmaj”. Jedini, pak, povratak na listu zabilježio je Željko Bebek s pjesmom “Ja po kafanama”.

Kedžo i Zsa Zsa nalaze se i na prvim mjestima regionalnih listi i to u Gradu Zagrebu i Središnjoj Hrvatskoj, Toni je broj jedan u Dalmaciji i Slavoniji, Parni valjak u Zagorju, dok su Meritas s pjesmom “Ova ljubav” na prvom mjestu u Istri i Primorju. Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih više od 130. T.K.

16.

mjesto drži Mia Dimšić sa “Život nije siv”

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike