Učionica
U REKTORATU SVEUČILIŠTA U OSIJEKU ODRŽAN INFO DAN

O Erasmus+ programu mobilnosti za studente
Objavljeno 13. ožujka, 2017.

Dana 2. ožujka 2017. godine Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku u auli Rektorata Sveučilišta organiziralo je informativni dan o mogućnostima studentske razmjene kroz Erasmus+ program.

Erasmus+ program najveći je program Europske unije za obrazovanje, osposobljavanje, mlade i sport. Prezentacija prigodom Info dana bila je usmjerena na pružanje detaljnih informacija o trenutačno otvorenom sveučilišnom natječaju za odlaznu mobilnost studenata u okviru Erasmus+ programa i o mogućnostima koje se nude studentima za ostvarivanje individualnog programa akademske mobilnosti. Prezentaciji je nazočilo oko četrdeset studenata sa svih sastavnica Sveučilišta u Osijeku, koji su se informirali o partnerskim sveučilištima u zemljama Europske unije, o postupku prijave na natječaj, realizaciji studentske razmjene te dodjele financijskih potpora iz navedenog programa.

Natječaj je dostupan na internetskoj stranici Sveučilišta: http://www.unios.hr/erasmus-ka1-mobilnost-2017-2018/, s rokom za prijavu 10. ožujka 2017. Služba za međunarodnu i međusveučilišnu suradnju Sveučilišta u Osijeku dostupna je za detaljne informacije na e-mail adresi erasmus@unios.hr i na telefonski broj 031/224-171.

(Martina Šuto)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike