Tehno
BML050

Interaktivna laserska projekcija
Objavljeno 10. ožujka, 2017.

Virtualno UI rješenje daje svakoj vrsti uređaja njegovu vlastitu osobnost i tehnologiji omogućuje interakciju s ljudima ne bi li život olakšala i učinila ga uzbudljivijim.

BML050 omogućava stvaranje preciznog korisničkog sučelja na zahtjev za međusobno povezani svijet interneta stvari (IoT), primjerice za kućanske aparate, tablete i društvene robote. BML050 je inovativno rješenje za ugrađene projektore i primjene s proširenom stvarnosti kao što su igre, infozabava te zasloni za prikaz u vidnom polju u automobilima. S pomoću tog rješenja uređaji mogu ostvariti interakciju na složen, intuitivan i praktičan način da bi udružili svoje funkcije s našim svakodnevnim životima. S pomoću mikroskenera BML050, Bosch Sensortec proširuje svoj postojeći asortiman optičkim mikrosustavima. Skener sadržava dva mala MEMS zrcala za projekciju lasera u RGB bojama na bilo koju površinu radi stvaranja projicirane slike. BML050 je kompaktan i energetski učinkovit, što ga čini idealnim za uređaje s ograničenim prostorom i napajanjem.

Bosch Sensortec nudi referentni dizajn projektora koji je spreman za uporabu i uključuje izvor RGB svjetlosti. To olakšava brzu procjenu i štedi na vremenu potrebnom za postizanje željenog dizajna kako bi rani usvajači imali bitnu početnu prednost. Interaktivnost omogućuje fotodioda koja mjeri intenzitet reflektiranog svjetla po pojedinačnim pikselima, a kalibracija nije potrebna. M.R.

Možda ste propustili...

SAMSUNG PREDSTAVIO GALAXY TAB S6 LITE

Baterija za 14 sati neprekidne reprodukcije videa

NAJVEĆI GLOBALNI PRUŽATELJ RJEŠENJA ZA DATA CENTRE

Digital Realty povećava kapacitet data centra u Zagrebu

Najčitanije iz rubrike