Crna kronika
UHVAĆEN LOPOV

Dva puta provalio u kuću Nadbiskupije
Objavljeno 25. veljače, 2017.

SLAVONSKI BROD - Policija je osumnjičila 33-godišnjaka za dvije provale u kuću Bračnog i obiteljskog savjetovališta Đakovačko-osječke nadbiskupije u Ulici Eugena Kumičića u Slavonskom Brodu. U četvrtak je dovršena kriminalistička istraga nakon koje je 33-godišnjak osumnjičen da je 3. veljače navečer provalio ulazna vrata na spomenutoj kući, odakle je ukrao više tisuća kuna.

- Osumnjičen je i da je ponovno, u noći između 21. i 22. veljače između 19 i 7.30 sati, provalio u isti objekt odakle je ukrao dva LCD monitora, jedan stariji projektor i više stotina kuna. Protiv 33-godišnjaka slijedi podnošenje kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog krađe i oštećenja tuđe stvari - doznajemo od Stjepana Kukure iz Policijske uprave brodsko-posavske.

Policija je izvijestila i kako su iz poljoprivrednog dobra Jarkovac, na ulazu u vukovarsko prigradsko naselje Sotin, ukradene dvije košnice s pčelama. Vlasnik, 75-godišnjak iz Sotina, oštećen je za iznos od nekoliko tisuća kuna. U Iloku je pak iz dvije trgovine ukraden novac i računalna oprema.S.L./S.B.

Možda ste propustili...

IMAO JE 3,56 PROMILA ALKOHOLA U KRVI

Pijan, teško ozlijeđen u tučnjavi

ZA VIKEND U OSJEČKO-BARANJSKOJ ŽUPANIJI

158 prebrzih i 23 pijana vozača

Najčitanije iz rubrike