Regija
DUNAVSKA ULICA

Novo dječje igralište u Vukovaru
Objavljeno 25. veljače, 2017.

Na sugestiju građana iz Dunavske ulice, Grad Vukovar sagradio je novo dječje igralište s osam igrala, uz uređenje okoliša.

– Dječjih igrališta u gradu nikada nije dosta. Imamo dva centralna igrališta, jedno na Olajnici i jedno u središtu Borova naselja, te mnogo igrališta po gradskim četvrtima. Težimo ujednačiti životne uvjete u svim gradskim četvrtima i u tome se rukovodimo sugestijama građana. Uvijek nam je drago čuti pohvalu, ali i svaki konstruktivni komentar, jer kao gradska uprava nastojimo biti servis građana – rekao je gradonačelnik Ivan Penava, najavljujući skoru obnovu igrališta na Mitnici, iza Veterinarske stanice.

Radove su izveli djelatnici tvrtke Komunalac Vukovar, a vrijednost je nepunih 95.000 kuna.

– U Vukovaru trenutačno imamo 54 igrališta koja su godinama sustavno zanemarivana i sada ih obnavljamo novim igralima, uređujemo okoliš i ograđujemo ih. Uložili smo dosad 400.000 kuna u obnovu igrališta – dodao je pročelnik gradskog Odjela za komunalno gospodarstvo, graditeljstvo i zaštitu okoliša Goran Martinović, kazavši i kako se godišnje u Vukovaru obnovi sedam do deset igrališta.S.B.

Možda ste propustili...

PRIGODOM OBILJEŽAVANJA DANA OPĆINE BIZOVAC

U OŠ radionica “Igranje poezije”

POTPORA OPĆINI KNEŽEVI VINOGRADI

Za novu općinsku zgradu 60.000 €

Najčitanije iz rubrike