Mozaik
NA PROSLAVI OBLJETNICE

Osječki Akvarel nastupa na koncertu Nene Belana u Domu sportova
Objavljeno 25. veljače, 2017.

Vokalni sastav Akvarel bit će dio jedne predivne priče, pjesme od tri i pol sata i druženja od čak 20 godina. Naime, Osječani će biti dio proslave 20 godina suradnje Nene Belana i Fiumensa i to u subotu, 25. veljače, u zagrebačkom Domu sportova.

Neno Belan već je godinama jedan od najizvođenijih kantautora u Hrvatskoj te je svoju karijeru potvrdio brojnim uglednim glazbenim nagradama, među kojima je niz Porina. Kako i sam kaže, u tih se 20 godina ni jedan član sastava nije promijenio, što je rijedak slučaj. Uz to, jedan od Fiumensa je i Olja Dešić, stalni suradnik osječkog Akvarela (aranžer, producent, mentor, prijatelj).

Tolika karijera, toliko hitova, nominacija i nagrada, toliko predivnih pjesama, a ovaj put uz posebnu scenu i program subotnjeg koncerta čiju režiju potpisuje redateljica Nina Kleflin. Koncert će trajati tri i pol sata i bit će koncipiran u tri djela - prvi dio “Amadeus bar”, drugi dio “Prva plovidba”, a treći i najduži dio “Jer je pjesma dio nas”, u kojemu će, između ostalih, Belan ugostiti Massima, Maju Posavec i Akvarel. Nije to prva suradnja Nene Belana i Akvarela. Podsjetimo, 2014. Belan je bio gost Akvarela na njihovom koncertu u Osijeku, a Akvarelovci su u riječkoj dvorani Zamet bili gosti Nene Belana i Fiumensa na njihovoj unplugged turneji Neno Belan i Fiumens Mediteran Orchestra. T.K.

Belan je 2014. bio gost Akvarela na njihovom koncertu u Osijeku

Možda ste propustili...

NA STAGE LEGENDARNOG DINGWALLSA POPET ĆE SE 28. TRAVNJA

Bare & Majke spremaju se osvojiti London

MANIFESTACIJA “DJECA SA SELA U KOLU SU VESELA” U VOĆINU

Održavanje dječje smotre najbolji je način da čuvamo svoju folklornu tradiciju

JUBILARNO PRVENSTVO HRVATSKE U MJEŠOVITIM KVIZ PAROVIMA

Lovce iz “Potjere” pobijedio mladi par

Najčitanije iz rubrike