Tehno
TEST: LOGITECH G PRO

Elegantno igranje uz vrhunske performanse
Objavljeno 24. veljače, 2017.

Logitech G Pro nedavno se pojavio kao jedan od ponajboljih igraćih miševa ovog kultnog proizvođača računalne periferije i opreme. Jednostavno i dobro, najbolji su epiteti koji bi mogli opisati Logitech G Pro. Miš odiše jednostavnošću i elegancijom kojom se malo koja gamerska periferija može pohvaliti, a svakako tu su i vrhunske performanse te privlačna cijena.

Eleganciju, molim

Ako ste računalni igrač, tada ste se sigurno već opremili brdom igraće opreme. No, kako to biva, gameri uvijek žele najbolje, pa tako i češće nego obični korisnici mijenjaju svoju opremu. Ako ste u potrazi za nečim novi, a to više ako ste već u (ozbiljnim) godinama, a vaša vam ljepša polovica prigovara na „čudnovat“ izgled periferije koju ste kupovali za kvalitetno igranje do sada, sada imate najbolje moguće rješenje. Vuka u janjećoj koži! Pokušajte zamisliti igraći miš?

Kladimo se da je u vašim mislima to nešto glomazno, šareno, s mnoštvom tipaka, nekakvim izbočinama. E sada pogledajte fotografiju Logitech G Pro. Najveća elegancija u svijetu računalnog igranja zasigurno je Logitech G Pro. Miš koji gotovo ničim ne odaje svoju igraću orijentiranost. I to je super! Konačno nešto što izgleda uobičajeno, a ispod „poklopca“ donosi moćnu „zvjerku“. Dakle, Logitech G Pro krase jednostavne linije, poprilično malene, rekli bismo uobičajene dimenzije, šest tipaka, i to je to. Miš ugodno leži u ruci, a na računalo se spaja žično.

Od zgodnih detalja tu je tek decentna linija i „G“ logo kojima je moguće mijenjati osvjetljenje u RGB spektru boja. Možemo samo reći - moćno!

Vrhunske mogućnosti

I dok to vanjske linije ne otkrivaju, pogled na specifikacije izmamljuje osmijeh svakom zagriženom gameru. Dakle, 32-bit ARM zaslužan je za registraciju i najmanjeg pokreta, a njih će pak zabilježiti senzor razlučivosti čak do 12.000 DPI! Za one brzopotezne miš će se bez problema snaći i s ubrzanjima iznad 40G, a to je brzo, jako brzo. Dakle, bez obzira na igru, Logitech G Pro lako će se prilagoditi i ponuditi vam najbolje mogućnosti. Svim postavkama upravlja se s pomoću odličnog alata naziva Logitech Gaming Software. Cijena od 599 kuna za ovakav miš je razumna i fer, stoga tražite li najelegantniji i jedan ponajboljih miševa za igru, a koji će se snaći u svakom drugom zadatku – evo naše preporuke.

Marin REŽIĆ
Možda ste propustili...

HUAWEI PREDSTAVIO NAJNOVIJU SERIJU

FreeClip slušalice za novo iskustvo slušanja

NAJVEĆI GLOBALNI PRUŽATELJ RJEŠENJA ZA DATA CENTRE

Digital Realty povećava kapacitet data centra u Zagrebu

Najčitanije iz rubrike