TvObzor
DOMA TV: TREĆA SEZONA "DALLASA"

Nove izdaje gomilaju se u legendarnom klanu
Objavljeno 24. veljače, 2017.

Nakon suparništava i sukoba koje je gledateljima donijela druga sezona, treća sezona kreće s Ewingovima na vrhu. Međutim, solidarnost među njima ne potraje dugo. John Ross (Josh Henderson) sukobljava se s Bobbyjem (Patrick Duffy) zbog vlasništva nad rančem Southfork te ugrožava vlastiti brak aferom s Emmom (Emma Bell). Čini se da je Christopherovu (Jesse Metcalfe) vezu s Elenom (Jordana Brewster) nemoguće popraviti jer se Elena vraća u Dallas kako bi ostvarila svoj tajni plan i zadovoljila pravdu. Dok se izdaje gomilaju, dolazak tajanstvenog stranca svima ugrožava planove…

U trećoj sezoni, Bobby postaje najstariji član obitelji Ewing nakon smrti starijeg brata J. R.-a. Poslije smrti obožavanog oca, John Ross Ewing želi dokazati da može biti jednako moćan saveznik ili neprijatelj kao i zloglasni J. R., a majka Johna Rossa i bivša J. R.-ova supruga Sue Ellen spremna je pomoći sinu ne birajući sredstva. Christopher Ewing, Bobbyjev usvojeni sin, odlučan je pozicionirati sebe i svoju obitelj u svijetu prirodnog plina, no posrće nakon raskida zaruka s Elenom Ramos, a potraga za biološkom majkom završila je viješću da je umrla 1989. Nakon saznanja što se uistinu dogodilo sa zemljištem njezina oca, Elena želi pravdu za svoju obitelj, uključujući i brata Drewa te majku Carmen, domaćicu u Southforku. Da bi dobila pravdu, obraća se prijatelju iz djetinjstva Nicolasu Treviñu. Najveći suparnik Ewingovih Cliff Barnes učinio je sve u svojoj moći da bi uništio obitelj Ewing, što uključuje i pokušaj sabotaže njihove naftne platforme. No kad je pritom ozlijeđena njegova kći Pamela Rebecca Barnes te su poginuli nerođeni blizanci nje i bivšeg joj zaručnika Christophera, Cliffova se obitelj iznenada okreće protiv njega. Pamela je pomogla Ewingovima dobiti kontrolni paket dionica u Barnes Globalu i želi pronaći sreću s novim mužem Johnom Rossom i stvoriti dom na ranču Southfork. Cliff je u međuvremenu optužen za J. R.-ovo ubojstvo i čeka suđenje. Bobbyjeva žena Ann nastavlja borbu sa spletkarskim bivšim mužem Harrisom Rylandom, koji je u zatvoru zbog krijumčarenja droge. Ann također nastavlja graditi odnos s kćeri Emmom, previše štićenom ljepoticom koja se udružila s Johnom Rossom kako bi ocu Harrisu priredila nevolje. Glavne uloge u serijalu tumače Josh Henderson, Jesse Metcalfe, Jordana Brewster, Julie Gonzalo, Brenda Strong, Patrick Duffy i Linda Gray. Gledatelji će među sjajnom glumačkom postavom imati priliku vidjeti glumce iz originalne serije: Stevea Kanalyja kao Raya Krebbsa, J. R.-ova neprijatelja, Charlene Tilton kao Lucy Barnes, J. R.-ovu i Bobbyjevu nećakinju, te Audrey Landers kao Afton Cooper, Pamelinu majku.

Tvorac serije je David Jacobs, a izvršni producenti Cynthia Cidre i Michael M. Robin. (N.K.)

 
GLAVNI GLUMCI

Josh Henderson (John Ross Ewing) odrastao je u Tulsi u Oklahomi i nakon pobjede u potrazi za talentima za reality show Pop Stars preselio se u Los Angeles. Na filmu je debitirao u “Djevojci iz susjedstva”, uz Elishu Cuthbert, a pojavio se i u remakeu obiteljske komedije “Tvoji, moji i naši”, glumeći uz Dennisa Quaida i Rene Russo. Jesse Metcalfe (Christopher Ewing) na televiziji se pojavio u ulozi vrtlara Johna Rowlanda u hit-seriji “Kućanice”, za koju je kao dio ansambla dobio nagradu Ceha glumaca i nagradu Teen Choice za najbolju mušku debitantsku izvedbu. Metcalfe je glumio i u seriji “Potjera” te je imao gostujuću ulogu u dugovječnoj seriji “Smallville”. Jordana Brewster (Elena Ramos) odigrala je nezaboravnu epizodnu ulogu dr. Jill Roberts u akcijsko-avanturističkoj seriji “Chuck'” sa Zacharyjem Levijem. Na velikom ekranu Brewster je publici poznata po ulozi Mije Toretto u “Brzima i žestokima”. Patrick Duffy (Bobby Ewing) glumio je u tri uspješne serije, počevši s dvije sezone “Man From Atlantisa”, 14 sezona “Dallasa” i, na kraju, sedam sezona popularne humoristične serije “Korak po korak”. Sve tri serije nisu postigle velik uspjeh samo u SAD-u nego su postale hit i diljem svijeta.

Možda ste propustili...

JOLE KAO GOST PANELIST U ‘’TKO TO TAMO PJEVA?’’

Atmosfera me potpuno obuzela, stvarno sam uživao

DOBRO DOŠLI U “KRALJEVSTVO SNOVA” NA HTV2

Zavodljivo carstvo ljepote, glamura, moći i novca

Najčitanije iz rubrike