TvObzor
RTL : NOVA EMISIJA "DA PUKNEŠ"

Belma Džomba ponovno na malim ekranima
Objavljeno 24. veljače, 2017.

Svakome treba predah od monotone i stresne svakodnevice, a večer je najbolje početi smijehom. U tome će gledateljima uvelike pripomoći smiješne kućne videosnimke “Da pukneš!”, emisija koja će se na RTL-u emitirati od idućeg ponedjeljka, 27. veljače, od 20 sati. Novu emisiju obilježava i povratak Belme Džombe na male ekrane, koja će zajedno s Davorom Jurkotićem imati voditeljsku ulogu.

Lijepa Riječanka gledatelje će tako uvesti u inspirativna viralna videa nakon osam godina izbivanja s malih ekrana. Belma je svoju televizijsku karijeru počela s 24 godine kao voditeljica na Kanalu RI, a široko hrvatsko pučanstvo prvi se put s njom susrelo u natjecateljskom showu “Pobijedi Šolu”. Nakon toga je angažirana u emisiji “Večera za 5”, gdje je svakodnevno s kandidatima prolazila kroz kulinarske slatke muke, a ovih se dana, nakon poduže pauze, vraća na male ekrane.

“Drago mi je što se vraćam, dugo nisam bila na TV-u i u medijima jer sam se bavila pravom i bila odvjetnički vježbenik. Ipak, presudila je moja vrckava narav i prva ljubav, a to je televizija, odnosno novinarstvo. A znate kako se kaže - prva ljubav zaborava nema!” objašnjava Belma, kojoj će se na ekranu pridružiti i Davor Jurkotić, Belmin prvi šef.

“Budući da Davora znam niz godina, a bio mi je i prvi šef na Kanalu RI, drago mi je što ponovno radimo zajedno. Uz njega je uvijek zabavno i otkačeno, što ćete imati priliku i vidjeti!” otkrila je Belma.

Ako je smijeh uistinu najbolji lijek, “Da pukneš” od ponedjeljka, 27. veljače, izliječit će sve što vas muči.

 
Možda ste propustili...

PORTRET GLUMCA KOJI JE RUŠIO HOLIVUDSKE STEREOTIPOVE

Jack Lemmon: Profesionalac nad profesionalcima

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

PREMIJERNO PRIKAZIVANJE NA HTV1 POČINJE OD 15. TRAVNJA

Nova meksička serija “Senjorita ‘89”

Najčitanije iz rubrike