Osijek
UDUGA VEDRI GRAD

Maskenbal za obnovu drvorišta DV Radost
Objavljeno 22. veljače, 2017.

Humanitarni maskenbal udruge Vedri grad održat će se u subotu (25. veljače), od 10.30 do 13 sati, u prostorijama GČ Tvrđa (Vijenac Ivana Meštrovića 26f). Sredstva prikupljena na maskenbalu namijenjena su obnovi dvorišta Dječjeg vrtića Radost u Osijeku. Na humanitarnom će maskenbalu nastupiti zbor Zumbići i dječje animatorice.

- U dvorištu vrtića nalaze se igrala i penjalice koje nemaju zaštitnu podlogu, što ugrožava sigurnost djece. Također, iz zemlje izviruju cigle koje su ozbiljna opasnost u igri. Uprava vrtića nema osigurana financijska sredstva za njihovo postavljanje pa smo, da bismo riješili ovaj problem, pokrenuli akciju prikupljanja sredstava kojom bismo osigurali postavljanje gumenih podloga u dvorištu vrtića Radost - kaže Ines Pajdić uime udruge Vedri grad i Odbora roditelja DV Radost.

Ulaznice za maskenbal u obliku dobrovoljnog priloga mogu se osigurati prije početka događaja, a novčani je prilog moguće donirati i na žiroračun Udruge Vedri grad IBAN: HR3324840081135016349, Raiffeisen banka. I.R.G.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

JUTARNJA ŠETNJA OAZOM NA RUBU GRADA

Stanovnici Juga 2: Bajer je izvor pozitivne energije

2

OSJEČKA OBITELJ NA JADRANU

Smještaj, prijevoz i hrana
od 5500 do 13.000 kn

3

DJELATNICI HOTELA OSIJEK PRIREDILI DOČEK KOLEGI - KUHARU REPREZENTACIJE

Chef Tomica Đukić važan je "začin" u uspjehu Vatrenih

oglas