Tehno
PANASONICOVI TV SOUNDBAROVI

Novi koncept soundbara - užitak u filmovima i glazbi
Objavljeno 23. veljače, 2017.

Panasonic je predstavio dva nova soundbara i koncept soundbara iduće generacije kao dodatak svojoj ponudi zvučnika.

S unaprijeđenom kvalitetom zvuka, modeli SC-HTB688 i SC-HTB488 te koncept soundbara SC-SB1 ispunit će vaše prostorije jasnim, bogatom i zaokruženijim zvukom. Taj je zvuk jači i prostraniji od zvuka koji reproduciraju obični zvučnici na televizorima. Oba soundbara razvijena su s namjerom da u vaš dom donesu dinamično zvučno iskustvo kinodvorane. Također, zvučnici se odlikuju elegantnim, stiliziranim dizajnom, a kompaktni ali snažni konceptni soundbar isporučuje jači zvuk u hi-res kvaliteti.

Panasonic posjeduje bogato iskustvo kada je posrijedi audiotehnologija i dizajn zvučnika, a to se iskustvo zrcali u ovim novim audiouređajima, koji vam omogućuju da dobijete najviše od bilo kojeg izvora glazbe. Zvučni sustavi SC-HTB688 i SC-HTB488 povezivi su sa subwooferom preko bežične mreže (SC-SB1 posjeduje ugrađeni subwofer u glavnoj jedinici). Tako se dobiva optimizirani zvuk sličan onome u kinodvorani, koji će obogatiti vaše gledateljsko iskustvo.

Uređaji podržavaju i Bluetooth povezivanje pa možete uživati i u glazbi koja se nalazi na vašem pametnom telefonu ili tabletu. Bilo da koristite tablet za slušanje internetskih radiopostaja, bilo da koristite pametni telefon za slušanje svojih omiljenih pjesama i podcasta, novi soundbarovi i novi konceptni soundbar lako rade u kombinaciji s bilo kojim uređajem koji podržava Bluetooth. M.R.

Najčitanije iz rubrike