Dome slatki dome
BOSCH I IBM

Započinju suradnju u području industrijskog interneta stvari
Objavljeno 23. veljače, 2017.

S obzirom na procijenjenu uporabu 20,8 milijardi povezanih stvari do 2020. godine (izvor: Gartner), kupci očekuju da njihovi uređaji u svakom trenutku imaju najnovije značajke i poboljšanja radne učinkovitosti.

IBM i Bosch objavili su suradnju u području industrijskog interneta stvari (IoT) i na taj način kupcima učinili dostupnima usluge Bosch IoT Suite na IBM-ovim platformama Bluemix i Watson IoT koje se temelje na otvorenim standardima da bi na učinkovit način mogli ažurirati milijune uređaja povezanih u internet-stvari. Bosch će učiniti dostupnom svoju uslugu „Bosch IoT Rollouts” za napredno upravljanje uređajima i ažuriranje softvera temeljeno na tehnologiji oblaka na platformi Bluemix te integrirano s platformom IBM Watson IoT. Kupci obje tvrtke moći će pristupiti usluzi „Bosch IoT Rollouts” putem usluge IBM Cloud, uz podršku u smislu dosega, fleksibilnosti, privatnosti i sigurnosti, što su ključni elementi za ažuriranje povezanih uređaja i poticanje neprestanog razvoja u industrijskom internetu stvari.

“Tijekom idućih nekoliko godina internet-stvari postat će najveći izvor podataka na planetu, s milijardama povezanih uređaja koji šalju informacije o svojem stanju, lokaciji i ispravnosti”, rekla je Harriet Green, generalna direktorica za Kognitivni angažman i obrazovanje za IBM-ov Watson IoT. „Uzbuđeni smo zbog suradnje s društvom Bosch s ciljem pružanja kupcima inovativnih mogućnosti za isporuku personaliziranih usluga i iskustava na povezane uređaje.”M.R.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike