Dome slatki dome
EDOM SMART HOME KAMERE

Novi standardi sigurnosti
Objavljeno 23. veljače, 2017.

Panasonic je predstavio novu kameru KX-HNC8000, riječ je o kućnoj Full HD kameri koja čuva vašu privatnost zahvaljujući ručno prilagodljivom zatvaraču.

Kamera posjeduje i funkciju "pre-record", zbog koje može snimiti više materijala od ostalih suvremenih kamera.

Radi zaštite privatnosti korisnika KX-HNC800 posjeduje jedinstveni ručno prilagodljivi zatvarač koji omogućuje onesposobljavanje kamere i mikrofona u bilo kojoj prilici u kojoj ne želite snimanje, primjerice kada zabavljate vaše goste.

Radi sveobuhvatnog i preciznog videosnimanja kamera KX-HNC800 posjeduje funkciju "pre-recording". Snimanje počinje dvije sekunde prije aktivacije kamere i tako se snimi više važnog materijala nego kod ostalih kućnih kamera. Riječ je o savršenom rješenju za, primjerice, vođenje brige o kućnom ljubimcu kada niste u svome domu - tako nikada nećete propustiti važne trenutke. Moguće je jednostavno i trenutno reproducirati i snimati Full HD videozapise svih onih slatkih i smiješnih trenutaka, a korisnicima je na raspolaganju čak i dvosmjerna razmjena signala s mikrofonom kamere.

Panasonicova samostalna kamera KX-HNC800 jednostavno se povezuje s Panasonicovom bežičnom centralom, unutarnjim i vanjskim kamerama, automatskim prekidačima te ostalim senzorima i komponentama koji su dio sustava Smart Home.

Također, kamera korisnicima nudi mogućnost praćenja na osnovu obavijesti do osam uređaja kada je neki pokret prepoznat.

Širokokutni objektiv kamere KX-HNC800 pokriva cijelu prostoriju zahvaljujući dijagonalnom širokom kutu od 142 stupnja, a kamera može snimiti i do 145 sati materijala.M.Režić

Kamera može snimiti i do 145 sati materijala

Možda ste propustili...

NARCISE CVATU SAMO JEDNOM U SEZONI

Idealan cvijet za početnike

ČIST I ORGANIZIRAN

Dobra preglednost u hladnjaku

MOGU BITI PRIJENOSNICI BOLESTI

Sezona je krpelja, zaštitite svoje ljubimce

Najčitanije iz rubrike