Sport
SUPERLIGA ZA ODBOJKAŠE

Mini serija “mursaša” protiv Mladosti
Objavljeno 21. veljače, 2017.

Proteklog je vikenda odigrano posljednje kolo odbojjkaške Superlige. Za tri dana počinje natjecanje po jakosnim skupinama, ali prije toga treba se odraditi još jedan zaostali dvoboj. Riječ je o utakmici 12. kola, u kojoj zagrebačka Mladost dočekuje Mursu-Osijek. Dvoboj u Domu odbojke “Bojan Stranić” na programu je večeras u 18 sati.

- U dvije prethodne utakmice upisali smo dvije pobjede i šest bodova, što je svakako dobro za samopouzdanje uoči tako teškog gostovanja. Naravno, svjesni smo da nas čeka mnogo teži protivnik nego što je to bio, primjerice, Karlovac prošlog vikenda, a ovaj dvoboj bit će odlična uvertira za sljedeći, koji nas za tri dana čeka na istom mjestu. Stoga očekujem da ćemo dobro parirati i nadigravati se s domaćinom - kaže trener “mursaša” Davor Meringer.

Kako se prvenstvo nastavlja odmah, već u prvoj utakmici u sklopu najjače skupine odbojkaši s Drave, u subotu, ponovo igraju kod “mladostaša”. Znači, imat će dvije prigode u kratkom vremenu da pokušaju pomrsiti račune objektivnom favoritu. N.Benčina

Najčitanije iz rubrike