Crna kronika
PROMETNA NESREĆA

Pijan sletio s ceste, trojica stradala
Objavljeno 21. veljače, 2017.

DAVOR

U ponedjeljak oko 1.45 sati u blizini mjesta Davor dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena, dok su dvije osobe ozlijeđene lakše. Policija je očevidom utvrdila da je do nesreće došlo jer 19-godišnjak, pod utjecajem 1,06 promila alkohola u krvi, upravljajući automobilom nije prilagodio brzinu kretanja stanju na cesti (kolnik mokar, zavoj, magla), tako da je nakon izlaska iz zavoja kotačima zahvatio rubnjak i izgubio nadzor nad upravljačem vozila. Vozilo je sletjelo na zemljanu površinu, gdje se automobil prevrnuo na krov.

Ozlijeđenima je pružena liječnička pomoć u bolnici u Novoj Gradiški, gdje je teško ozlijeđeni 19-godišnjak zadržan na daljnjem liječenju, dok su vozač i drugi 20-godišnji putnik, nakon pružene liječničke pomoći pušteni kući. Protiv vozača policija je podnijela kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Slavonskom Brodu.

Još jedna osoba ozlijeđena je u prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko 5.35 sati u Strossmayerovoj ulici u Slavonskom Brodu. Ova nesreća dogodila se jer je 35-godišnjak, koji nije bio vezan sigurnosnim pojasom, upravljajući VW Polom zbog nedržanja strane kretanja prešao preko slivnika i nogostupa udarivši vozilom u nepropisno parkirani Mercedes. U toj prometnoj nesreći 35-godišnjak je teško ozlijeđen te mu je liječnička pomoć pružena u bolnici u Slavonskom Brodu gdje je zadržan na daljnjem liječenju. Protiv 35-godišnjaka podnesena je prekršajna prijava, dok je vozaču nepropisno parkiranog Mercedesa naplaćena novčana kazna.S.Lacić

Možda ste propustili...

SUDARI I SLIJETANJA S CESTE DILJEM SLAVONIJE

Zbog neopreza vozača u više nesreća ozlijeđeno 11 osoba

OROLIK I BELI MANASTIR

Jedan lopovluk riješen, drugi nije

ZAUSTAVILI GA NA GRANICI

Izgon iz RH zbog krivotvorene vize

Najčitanije iz rubrike