Regija
U GRADU O OŠ “MILAN AMRUŠ”

Roditelji: Vrijeme je da se što prije ovo riješi
Objavljeno 21. veljače, 2017.

SLAVONSKI BROD - “Na današnjem smo sastanku čuli da roditelji nisu bili upoznati s činjenicom da je projektna dokumentacija gotova i ishođena građevinska dozvola za gradnju nove školske zgrade. Također je bilo upitno je li dokumentacija poslana u Ministarstvo, što smo učinili čim smo je dobili te smo kontaktirali sa svima onima koji mogu pomoći i koji su za to zaduženi. Sada je sve na ministarstvima da se odluče i da im ovo zaista bude prioritet”, rekao je slavonskobrodski gradonačelnik Mirko Duspara nakon sastanka s predstavnicima roditelja djece koja pohađaju OŠ “Milan Amruš”, podsjetivši na sve što je Grad dosad učinio kako bi djeca s teškoćama u razvoju dobila primjerene uvjete odgoja, obrazovanja i rehabilitacije.

“Grad je vezano uz novu školsku zgradu OŠ 'Milan Amruš' već poduzeo niz mjera, unatoč tome što je za gradnju zgrade zaduženo isključivo Ministarstvo znanosti i obrazovanja. Zajedno s roditeljima nastavit ćemo tražiti odgovore od nadležnih institucija, a sve kako bi naša djeca uskoro nastavila ići u novu i moderno opremljenu školu”, zaključio je gradonačelnik Mirko Duspara na današnjem sastanku Grada i predstavnika roditelja učenika OŠ “Milan Amruš”.

Selena Šekuljica je u ime roditelja istaknula kako su zadovoljni što su uspjeli doći do saznanja da je odrađeno sve što je potrebno te da će sada zajedno ići prema ministarstvima. “Vrijeme je da se što prije ovo riješi”, dodala je. A.B.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike