Crna kronika
KAZNENE PRIJAVE DVOJCU

Krali instrumente, ozlijedili maloljetnika, kod jednog lopova pronađena i marihuana
Objavljeno 21. veljače, 2017.

VALPOVO - Policija je osumnjičila 23-godišnjaka i 24-godišnjaka za krađe i tjelesnu ozljedu. Mlađeg muškarca sumnjiči se i za prijetnju, neovlaštenu proizvodnju i promet drogama te omogućavanje trošenja droga.

- Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su mladići u veljači provalili u prostorije koje koristi glazbena skupina te u prostorije kulturne ustanove u Valpovu. Pri tome su ukrali raznu elektroničku i informatičku opremu, male kućanske aparate, glazbene instrumente i novac, pričinivši ukupnu materijalnu štetu od nekoliko desetaka tisuća kuna - doznajemo iz Policijske uprave osječko-baranjske.

Policajci su pretražili dom i druge prostorije koje na području Valpova koristi 23-godišnjak, te su pronašli i uz potvrdu oduzeli više od 300 grama marihuane i digitalnu vagu. Potom su pretraženi dom i druge prostorije kojima se na valpovačkom području koristi 24-godišnjak, pri čemu su pronađeni ukradeni predmeti.

Istraga je pokazala i da su mladići u veljači u valpovačkom ugostiteljskom objektu fizički napali maloljetnika te mu nanijeli lakše ozljede, nakon čega mu je 23-godišnjak prijetio da ne smije nikome prijaviti napad. Istraga je nastavljena pa je otkriveno da je 23-godišnjak drogu pronađenu u pretrazi tijekom siječnja i veljače u više navrata davao na korištenje 52-godišnjaku.S.Lacić

UHVAĆENI MALOLJETNI PROVALNICI KOJI SU KRALI PO BELIŠĆU

Policija je za više krađa na belišćanskom području prijavila dvojicu maloljetnika. Naime, maloljetnike se sumnjiči da su u siječnju i veljači provalili u prostorije ugostiteljskog objekta, pušnicu, pekarnicu, prostorije sportskih klubova, obiteljske kuće, prodavaonicu te autobus u Belišću. Pri tome su ukrali novac, razna alkoholna i bezalkoholna pića te prehrambene artikle, oštetivši vlasnike za više tisuća kuna.

Možda ste propustili...

ZA VIKEND U OSJEČKO-BARANJSKOJ ŽUPANIJI

158 prebrzih i 23 pijana vozača

NA PODRUČJU OPĆINE STARA GRADIŠKA

Pronađeno tijelo nepoznate osobe u šumi

ČEKA SE NALAZ OBDUKCIJE

Ukrajinac ubijen, još ne znaju kako

Najčitanije iz rubrike