Sport
KEK OPTIMISTIČAN

Mi u Osijeku počinjemo od nule
Objavljeno 18. veljače, 2017.

U nedjelju u Gradski vrt stiže lider iz Rijeke. Vodeća momčad Prve HNL uoči Slavonije je optimistična, ali također zna da je u gradu na Dravi ne čeka lagan posao. Trener Riječana Matjaž Kek, kao i njegov kolega iz bijelo-plavog tabora Zoran Zekić, jedva čeka da počne drugi dio sezone.

- Neka konačno prvenstvo počne! Stanka je bila dobra, ali mi smo sportskog duha, adrenalin nam raste i željni smo natjecanja. Na početku nas odmah očekuje izazovno gostovanje, Osijek je odlična momčad - kaže Kek, čiji je sastav prezimio na vrhu poretka sa šest bodova više od drugoplasiranog Dinama.

- Počinjemo od nule i to sam rekao igračima. Tih šest bodova je lijepo, ali ne razmišljam o tom.

Kek razmišlja samo o Osijeku i kako još jednom pobijediti Zekića. Misija neće biti lagana, ali momčad s Rujevice ove sezone ne zna za poraz.

Pod upitnikom za Osijek su Bradarić i Vešović, a Vukušić i Bezjak konkuriraju za utakmicu. Župarić je još uvijek na rehabilitaciji kod dr. Peharca.

- Vidjet ćemo što će biti s Bradarićem i Vešovićem. Uz pamet, samouvjerenost, motiv i želju u Osijeku nam treba fizička sprema. Bezjak je pozitivno lud, dobio je još j više adrenalina u Njemačkoj. Kulušić je staložen, miran, uigranost sa ostatkom momčadi još nije na željenom nivou, ali nosi kvalitetu iz jakih utakmica u Turskoj. Župarićev oporavak ide na bolje, dodaje trener Rijeke.

Stefan Ristovski uoči dolaska u Slavoniju hvali nedjeljnog suparnika.

- Ostavili su dobar utisak tijekom priprema, li i mi smo dobre pripreme odradili. Želimo pokazati što smo postigli i spremni smo za nastavak prvenstva u kojem idemo po naslov prvaka, dodao je Ristovski.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike