Sport
BOMBA IZ GRADSKOG VRTA

Turci Osijeku otimaju Zekića!?
Objavljeno 17. veljače, 2017.
Bivši su poslodavci Igora Tudora optužili Galatasaray zbog otimanja trenera, a sada isto to pokušavaju učiniti Bijelo-plavima

Neposredno prije nastavka prvenstva NK Osijek se opet suočio s jednom ponudom za svog trenera Zorana Zekića. Bilo je već prije slučajeva kada je Zekiću nuđena mogućnost povratka u moldavski Šerif ili kada ga je zvao turski Adanaspor (tada ga je preuzeo Krunoslav Jurčić nap.). Sada su se za Zekića zainteresirao turski Karabükspor. Vlasnici desetoplasirane momčadi turske Super lige zainteresirali su se za trenera Osijeka nakon što im je dojučerašnji trener Igor Tudor otišao u Galatasaray. Zekić je potvrdio kako je bilo kontakata, ali kao ni prije nije ni “trznuo” na tu ponudu.

- Ma, što bih trebao, tri dana prije nastavka sezone napustiti klub i momčad? Tomu uopće ne treba pridavati pozornost, niti želim da fokus bude na tome. Nas čeka važna utakmica protiv Rijeke i to je jedino što mene zanima u ovom trenutku - odlučno je rekao Zekić.

Priču je prisnažio i sportski direktor NK Osijek Alen Petrović. I on je otklonio mogućnost Zekićeva odlaska s klupe osječkog prvoligaša.

- Zanimanje Karabükspora je postojalo, ali naš se trener ponio isto kao i prema ranijim ponudama koje je dobivao: odbio je mogućnost napuštanja NK Osijek. Započeli smo projekt u kojem je Zekić važna karika i on ga želi dovršiti, a ponude koje dolaze na njegovu adresu smatramo potvrdom njegova kvalitetnog rada i našeg dobrog izbora za trenera NK Osijek. U ovom trenutku mi smo posve koncentrirani na premijerni nastup protiv Rijeke - zaključio je Petrović.D.Keler

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PLAN JE SKOVAN, ČEKAJU SE ODGOVORI IGRAČA

Revizija pa tek onda šoping

2

OBNOVLJENE TRIBINE

Nogometno igralište na osječkom Zelenom polju u novom ruhu

3

OSJEČANI U ZAVRŠNICI SPAŠAVAJU SEZONU

Zekić i momčad traže
zajedništvo i podršku