Tehno
NAJNOVIJI PHILIPS MONITOR

U Moda dizajnu i s Ultra Wide Color tehnologijom
Objavljeno 17. veljače, 2017.

Philips predstavlja novi 24-inčni monitor iz serije Moda dizajna. Ne samo da je novi 245C7QJSB monitor najtanji Philips monitor ikada nego ima i ultrauski okvir za odlično iskustvo gledanja od ruba do ruba za bolju koncentraciju. Uz poboljšanu Full HD rezoluciju i najnoviju Ultra Wide Color tehnologiju, monitor omogućuje korisnicima jasnoću svakog detalja slike s proširenim rasponom boja za briljantne vizuale.

Čime se ovaj novi monitor ističe objasnio je Artem Khomenko, product manager Philips Monitorsa Europe za MMD: „Ovo je prvi monitor iz nove kućne linije monitora koji kombinira elegantni Moda dizajn s Ultra Wide Color tehnologijom. Većina kućnih korisnika koristi monitor za što produktivniji rad, ali i za zabavu, a novi 24-inčni monitor omogućuje najbolje značajke za oboje. Osim što izgleda dobro na radnom stolu, pruža i sjajno iskustvo gledanja s još realnijim prikazom boja.“

Budući da je dio Moda serije monitora, elegantan izgled novog monitora čini širina okvira od samo 5.2 milimetra, kao i ultratanki okvir na ostale tri strane koji je širok samo 2.5 milimetara. Ovaj izgled novi 245C7QJSB monitor čini idealnim za one koji su fokusirani na zabavu s obzirom na to da monitor pruža velik prostor na ekranu za gledanje videa i slika, a idealan je i za postavljanje više monitora jedan uz drugi.

Ultra Wide Color tehnologija omogućuje širi spektar boja za još sjajnije slike uz prirodniji prikaz zelene, živopisne crvene i dublje plave boje kako bi medijska zabava, slike, ali i produktivnost bile još življe. Za razliku od prilagodbe ravnoteže boja kroz mijenjanje postavki softvera, ova tehnologija djeluje kroz stvarnu kemiju u panelu što omogućuje da boje na ekranu budu što sličnije prirodnim i stvarnim bojama. Panel se temelji na IPS tehnologiji koja podržava ekstraširoke kutove gledanja od 178 stupnjeva.

Uz 1920 x 1080 Full HD rezoluciju, monitor dosljedno donosi čistu i detaljnu sliku i izvanredan kontrast kako bi nadopunio točnost i široku ljestvicu boja Ultra Wide Color tehnologije. Flicker-Free tehnologija, SmartContrast i SmatrImage tehnologije zajedno rade kako bi kućna zabava bila što bolja. Monitor je opremljen HDMI ulazom kao i DisplayPort ulazom za najbrži prijenos podataka.

Novi 245C7QJSB dostupan je već ovog mjeseca po maloprodajnoj cijeni od 1649 kn (bez PDV-a).M.R.

Najčitanije iz rubrike