Zdravlje
BODY CREATOR

Termo slim metoda od sada u Osijeku
Objavljeno 13. veljače, 2017.

Body Creator metoda temelji se na najpoznatijoj svjetskoj metodi mršavljenja, tzv. termo slim metodi, što zapravo znači mršavljenje s pomoću topline. Sastoji se od kombinacije aktivne vježbe u specifičnoj termokapsuli zagrijanoj na 37 °C, tretmana infracrvenim zrakama i/ili ozonom i pravilnog načina prehrane, pojačanog individualno namijenjenom suplementacijom. Kako zapravo Body Creatorova metoda utemeljena na toplini djeluje na naše tijelo?Poznato je da se masne naslage u ljudskom organizmu sastoje od masnih stanica – adipocita, a nalaze se neposredno ispod površine kože. Poznato je i da one prije svega služe kao toplinski izolator tijela i kao izvor energije. Dakle, kako bi održale tjelesnu temperaturu na nužnih 36,4 °C i kako bi nam nakon razgradnje dale energiju za rad. No iako je nakupljanje masnog tkiva normalan proces, njegovo gomilanje i nemogućnost prirodne i pravodobne potrošnje vodi do niza zdravstvenih problema i poremećaja. Body Creatorova metoda se za prevenciju takvih situacija, kao i za njihovo otklanjanje, koristi toplinom.

Višestruke su koristi vježbanja u specifičnim Body Creatorovim termokapsulama zagrijanima na 37 °C. Budući da znamo da su enzimi važan faktor u svim biokemijskim reakcijama, pa tako i u razgradnji masti, tj. lipolizi, i budući da je u njihovoj prirodi da im se rad ubrzava na višim temperaturama, individualno sastavljen sklop vježbi u termokapsulama na temperaturi višoj od fiziološke povećava enzimsku aktivnost te uspješno pomaže u razgradnji masnih naslaga. Uz reaktivaciju enzimskog sustava, ta ista toplina pozitivno utječe i na širenje krvnih žila i mikrocirkulaciju. Dobro stanje cirkulacije kao rezultat utjecaja topline također je uvelike odgovorno za razgradnju masnih naslaga, posebno celulita. Body Creatorove infracrvene zrake potiču topljenje masnih naslaga, uklanjaju otrove iz tijela, otvaraju pore i prodiru do čak 3 cm u dubinu. Osim toga, one su zaslužne za dubinsko čišćenje kože, otvaranje pora i eliminaciju mrtvih stanica.

Body Creatorove ozonske kupke, osim u pročišćavanju tijela od otrova, pomažu i u topljenju masnih naslaga u potkožnom tkivu. Aktivna vježba ne može sama za sebe biti odlučujući faktor za skidanje viška masnih naslaga i zato u našim centrima dipl. ing. nutricionizma daje individualizirane nutricionističke savjete i sastavlja odgovarajuće jelovnike.

LPG Cellu M6 aparat djeluje na principu vakuuma, i to je revolucionarni aparat koji povećavanjem lokalne mikrocirkulacije vraća kruženje hranjivih tvari vezivnog tkiva u stanje prije nastanka celulita i time poboljšava izgled i pojačava napetost kože. LPG metoda stimulira stanice da prirodnim putem otpuste masnoće. Cirkulacija na tretiranom području ubrzava se za 6 - 8 puta i dovodi kisik regenerirajući tkivo u dubinskim slojevima dermisa. U jednom tretmanu može se tretirati cijelo tijelo, od ruku do stopala, ili samo problematične zone. Tretman se sastoji od primjene više metoda ovisno o zahvaćenosti tkiva lokaliziranom masnoćom ili celulitom. Tkivo zahvaćeno celulitom tretirat će se programom oblikovanja, a opuštenu kožu tretirat će se programom za zatezanje. Sve zajedno će se završiti programom limfne drenaže. Nakon nekoliko tretmana tvrdoglave masne rezerve i celulit gube bitku!

Možda ste propustili...

STUDIJA UBLAŽAVANJE MENTALNIH I FIZIČKIH TEGOBA

Ljudski dodir može smanjiti bol, depresiju i tjeskobu

SAVJET NE MOŽEMO SVE KONTROLIRATI

Učestali mikrostres itekako crpi energiju

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

SAVJET NE MOŽEMO SVE KONTROLIRATI

Učestali mikrostres itekako crpi energiju

2

STUDIJA UBLAŽAVANJE MENTALNIH I FIZIČKIH TEGOBA

Ljudski dodir može smanjiti bol, depresiju i tjeskobu

3

ISTRAŽIVANJE

Više sitne plave ribe umjesto crvenog mesa