Učionica
PODUZETNICI BEZ GRANICA (EWOB) UGOSTILI POZNATU MLADU BLOGERICU

Ella Dvornik o generaciji novih poduzetnika i društvenim mrežama
Objavljeno 10. veljače, 2017.

Dana 25. siječnja 2017. na Ekonomskom fakultetu u Osijeku, u organizaciji udruge Poduzetnici bez granica (EwoB), gostovala je mlada 26-godišnja poduzetnica i poznata blogerica Ella Dvornik te održala predavanje o temi "Generacije novih poduzetnika i društvene mreže".

Ella je vlasnica poduzeća koja zarađuje putujući svijetom, pritom pišući objave i recenzije o tim putovanjima na svom blogu, koji joj je ujedno glavna platforma. Studentima je ispričala kako je došla na ideju o zarađivanju vođenjem bloga. To se dogodilo kada je spojila sva područja koja su je tada privlačila: putovanja, pisanje, fotografija i fleksibilnost – naime, nije željela posao, kako ona kaže, "od 8 do 16 sati". Odmah je rekla kako su mnogi kritizirali njezinu ideju govoreći kako je loša te kako neće moći zarađivati na takav način i kako bi trebala upisati fakultet ili pronaći nekakav "normalan" posao. No, kao što vidimo, ona je u tome uspjela. Stoga je naglasila kako nikada ne trebamo slušati one koji nam govore kako nešto ne možemo ili ne bismo trebali učiniti, ako nam se to sviđa (vjerujemo u to) i ako je to nešto čemu ćemo se posvetiti.

(Mihaela Wohlmut)

Nagrađivana mlada blogerica

Ella je danas nagrađivana mlada blogerica. Proglašena je najboljim mladim blogerom u kategoriji putovanja u 2016. godini, izabrana je za TOP 3 "UK lifestyle" te TOP 10 "UK travel" blogera na UK Blog Awardsu 2016. godine. Njezin blog ušao je i u TOP 25 "London bloggers of all time".

Možda ste propustili...