Dome slatki dome
LG PREDSTAVIO BEŽIČNE USISAVAČE

Hvata i najmanje čestice prašine
Objavljeno 9. veljače, 2017.

Na sajmu CES 2017 u Las Vegasu LG je predstavio novu generaciju premium usisavača CordZero: unaprijeđene modele CordZero Handstick i CordZero Canister, koji korisnicima pružaju novu razinu iskustva čišćenja s LG-evom usisnom tehnologijom AERO SCIENCE.

Novi CordZero Handstick ima iznimnu usisnu snagu zahvaljujući motoru Smart Inverter, koji se vrti 16 puta brže od avionskog motora, omogućavajući 3D turbo ventilatoru da generira snažan protok zraka. Motor Smart Inverter s desetogodišnjim jamstvom donosi vrhunske performanse i izdržljivost u kompaktnoj veličini, dostavljajući snagu izravno u četku usisavača uz Power Drive Nozzle. Tu je i Axial Turbo Cyclone motora Smart Inverter, koji kreira snažan usis zraka za hvatanje i najmanjih čestica prašine. CordZero Handstick ima i napredni sustav filtriranja u pet koraka, a njegov filtar HEPA 13 uklanja prašinu koja bi inače ostala u zraku. Dvije zamjenjive litij-ionske baterije Dual PowerPack pružaju dodatnu energiju za usisavanje bez pauze radi punjenja.

Ergonomski redizajniran za 2017. godinu, LG ColdZero Handstick sastoji se od teleskopskog drška za usisavanje teško dostupnih kutova i stropova, a tehnologija Anti-tangle sprječava da se dlaka pri usisavanju zapetlja za četku usisivača. Tu je i samostojeći punjač, koji se montira na zid za veću praktičnost.

Novi CordZero Canister dolazi s velikim brojem značajki posebno dizajniranih kako bi korisnicima omogućile učinkovito čišćenje. Njegov motor Smart Inverter uz Axial Turbo Cyclone, potpomognut litij-ionskom baterijom PowerPack 72V, pruža veliku usisnu snagu. Tu su i tehnologija RoboSense 2.0, koja omogućava da usisavač prati korisnika bez potrebe za povlačenjem te inteligentni sustav za izbjegavanje prepreka, koji s pomoću senzora prepoznaje prepreke i zaobilazi ih. Usisavač ima i značajku Power Drive Nozzle te ergonomski držak Opti-balanced, dizajniran kako bi se povećala kontrola i olakšalo korištenje smanjenjem pritiska na korisnikov ručni zglob i lakat. Štoviše, njegov filtracijski sustav od sedam stupnjeva zahvaća svu sitnu prašinu i alergene s pomoću filtera HEPA 14.

“Integriranjem LG-evih najnaprednijih tehnologija za usisavače uređaji CordZero potpuno će promijeniti iskustvo čišćenja”, rekao je Song Dae-hyun, predsjednik kompanije LG Home Appliance & Air Solutions. “Nova linija CordZero pokazuje našu predanost razvoju najučinkovitijih kućanskih uređaja koji olakšavaju svakodnevni život i čine ga ugodnijim.” M.Režić

Novi CordZero Handstick ima iznimnu usisnu snagu zahvaljujući motoru Smart Inverter

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike