Sport
BIJELO-PLAVI PORAŽENI OD LOKOMOTIVA

Ejupi zabio pa se ozlijedio
Objavljeno 29. siječnja, 2017.

Nogometaši Osijeka poraženi su u svom prvom nastupu na pripremama u Marbelli. Pobijedio ih je moskovski Lokomotiv, ali mogla je ta utakmica završiti i drukčije jer je Osijek poglavito u drugom dijelu susreta izgledao vrlo dobro. Trener Zoran Zekić podijelio je svoj kadar na dvije momčadi, a ona koju je poslao na teren u prvom dijelu nije baš djelovala uvjerljivo. Lokomotiv je u tih prvih 45 minuta bio bolja momčad, a to je okrunio u 32. minuti kada je V. Denisov ubacio slijeva, a Ignjatiev izbjegao pozornosti Džolana i glavom iz blizine svladao Mikulića – 0:1.

U nastavku susreta Zekić je u igru poslao momčad koja je bila vrlo raspoložena u organizaciji igre pa je Osijek zagospodario terenom. Bilo je lijepih akcija u kojima je nedostajalo tek malo mirnoće u završnom dodavanju, ali u 79. minuti ipak je stiglo izjednačenje. Lopa je odlično uposlio Ejupija, koji je pogodio lijevu vratnicu od koje se lopta odbila u mrežu. Ipak, sav trud Osijeka pao je u vodu već u sljedećoj akciji kada je Barać vrlo nonšalantno pristupio jednoj naoko bezopasnoj dugačkoj lopti. Bio je na njoj, ali mu se s leđa prikrao Galadžan, uzeo mu je i prizemnim udarcem pogodio desni donji kut za pobjedu ruske momčadi. Ipak, mnogo više od tog poraza zabrinjava činjenica što se u završnici susreta ozlijedio najbolji strijelac bijelo-plavih Muzafer Ejupi. Stradao mu je gležanj, možemo se samo nadati kako to neće biti ozbiljna ozljeda. D.Keler

OSIJEK 1 (0)
LOKOMOTIV 2 (1)

MARBELLA - Igralište nogometnog centra u Marbelli. Gledatelja: 100. Sudac: Perez Gutierez (Malaga). Strijelci: 0:1 Ignjatiev (32), 1:1 Ejupi (79), 1:2 Galadžan (80).

OSIJEK: Mikulić, Matas, Leko, Šimunec, Džolan, Petrović, Vojnović, Boban, Špoljarić, Lulić, Perošević. Drugo poluvrijeme: Malenica, Pušić, Lukić, Barać, Knežević, Lesjak, Škrić, Mioč, Grgić, Lopa, Ejupi.

LOKOMOTIV: Guilherme, Rotenberg, Mihaljuk, V. Denisov, Kore, I. Denisov, Barinov, Kolomejcev, Mirančuk, Ignjatiev, Maicon. Još su igrali: Kočenkov, Kasaev, Prudnjikov, Natko, N'Dinga, Galadžan, Galanjin, Lisov.

Možda ste propustili...

U RIJECI KREĆE FINALNA SERIJA ZA PROBOJ U KOŠARKAŠKU ELITU

Kvarner prvi nositelji, ali Brokeri su ga ove sezone već pobijedili usred Rijeke

OSASUNA ŠPANJOLSKI KLUB

Budimir će biti spreman za EP

Najčitanije iz rubrike