Regija
OTKRIVEN POČINITELJ

Svinjsku kožu pred zgradom gradske uprave ostavio R. Š. iz Tomašanaca
Objavljeno 27. siječnja, 2017.

ĐAKOVO - Oguljenu svinjsku kožu s glavom i nogama u utorak navečer pred zgradom gradske uprave u Đakovu ostavio je R. Š. s područja Tomašanaca. Policija je, kako doznajemo od glasnogovornika PU osječko-baranjske Darija Premeca, otkrila počinitelja.

- Osoba je u poslijepodnevnim satima tog dana iza prostora svoje kuće uočila oguljenu kožu s glavom, a radilo se o domaćoj svinji, te je ostatke zavezala za svoje neregistrirano vozilo. Odvezao je to do Đakova i ostavio. Slijedi mu optužni prijedlog za članak 6. Zakona o prekršaju protiv javnog reda i mira, to je naročito drsko ponašanje, a izdana mu je i obavijest za prekršaj iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama - kaže Premec.

Podsjetimo, ovaj čin u utorak navečer iznenadio je nekoliko građana koji su oko 18 sati kada se sve dogodilo bili u centru grada. Kako su nam prepričali, čovjek je lešinu svinje vukao za automobilom, a nakon što se parkirao na pješačku zonu kod gradske uprave, lešinu je odvojio od automobila te se odvezao u nepoznatom smjeru.

Spominjale su se razne konotacije, pokušavalo utvrditi koja je poruka tog čina, pa se čak i sumnjalo kako ima političku pozadinu s obzirom na mjesto gdje je koža ostavljena, no dublje poruke, očito, nije bilo.M.Muškić

Možda ste propustili...

SELO PRED IZUMIRANJEM S 23 STANOVNIKA

Asfalt u Kladavac stigao prekasno - ljudi su otišli

U BELIŠĆANSKOJ KNJIŽNICI

Nova kreativna radionica za djecu

U UTORAK, 23. TRAVNJA

Babina Greda slavi Dan općine

Najčitanije iz rubrike