Autoglas
PSC OSIJEK

Legendarna Opelova 24 sata u petak i subotu
Objavljeno 27. siječnja, 2017.

Legendarna Opelova 24 sata počinju danas (petak, 27. siječnja) točno u podne. Tako će i ove godine, u petak i u subotu do 12 sati kod ovlaštenih Opel partnera kupci moći iskoristiti ponude za sve Opelove modele što će u tom vremenu biti dostupni po neponovljivim cijenama. Ponuda se odnosi na odmah dostupna vozila, kao i na vozila naručena prema specifikacijama kupaca.

Zainteresirani će građani tako moći doći u PSC Osijek (Ulica sv. Leopolda Bogdana Mandića 113) i od velike ponude možda baš odabrati automobil za sebe. U povodu ove legendarne akcije, svi vlasnici Opelovih vozila mogu u PSC-u Osijek, kao i kod svih ovlaštenih Opel partnera obaviti vizualni pregled svojih automobila u 24 točke za samo jednu kunu.

- Također, svi kupci novih vozila dobivaju i FlexCare četiri godine jamstva i četiri godine pomoći na cesti. Akcija je prethodnih godina postigla izvrsne rezultate, pa se predviđa da će tako biti i s ovogodišnjom. Mogućnost kupnje novog automobila po bitno sniženim cijenama oni koji su odlučili kupiti jedan od modela koje nudi PSC Osijek zacijelo neće propustiti - kaže nam Ivana Biočić iz PSC-a Osijek. Treba naglasiti kako se ponuda može zatražiti i online. Treba samo na web-stranici www.opel.psc-osijek.hr kliknuti na upit za ponudu i ispuniti obrazac. Nakon toga osobi koja ispuni obrazac javit će se djelatnik PSC-a Osijek.

Ne treba sumnjati kako će i ove godine prodajni salon PSC-a Osijek u Ulici sv. Leopolda Bogdana Mandića 113 biti prepun kupaca i zainteresiranih osoba koje bi jednoga dana u svojoj garaži htjele imati neki novi Opelov model. Kako PSC Osijek ima i bogatu ponudu rabljenih automobila, iako oni ne ulaze u akciju “Legendarna Opelova 24 sata”, pripremljene su i korigirane cijene za rabljena vozila.M.Bugarić

Ponuda se odnosi na odmah dostupna vozila, kao i na vozila naručena prema specifikacijama kupaca