Osijek
PLANINARSKO DRUŠTVO ZANATLIJA

“Dumine” uživale na Topolinki
Objavljeno 25. siječnja, 2017.

Prošlog je vikenda održan još jedan nezaboravan izlet u organizaciji planinarske skupine “Dumina” Planinarskog društva Zanatlija Osijek. Cilj je ovoga izleta bio poznato slavonsko skijalište i sanjkalište Topolinka u Donjoj Motočini.

U organizaciji učiteljice Ksenije Vilić iz Osnovne škole Franje Krežme, profesorice Tihane Pavičić iz II. gimnazije, profesorice Jele Knežević iz I. gimnazije, psihologinje Višnje Matić iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci i planinara Drage Majetića, šezdesetero je djece uživalo u nezaboravnom danu na snijegu.

- Sanjkali su se i skijali i veliki planinari, a sve zahvaljujući nesebičnom trudu i zalaganju mještana Donje Motičine, koji se brinu za ovu bijelu stazu na radost svih koji ju posjete. Djecu su dočekali domaćini iz DVD-a Donja Motočina i načelnik općine Željko Kovačević koji je male i velike planinare počastio sokom, keksima i štapićima, a gastroskupina PD-a Zanatlija potrudila se da se djecu dočeka toplim čajem i poznatim slavonskim specijalitetima, kruhom s domaćim pekmezom ili mašću - kaže prof. Tihana Pavičić.

Izlet je završio zajedničkim fotografiranjem pred dvorcem u Našicama i dodatnim polusatnim sanjkanjem u našičkom parku. Na povratku su svi zaključili da će nagodinu jedan od zimskih izleta “Dumina” svakako biti slavonski Kronplatz Topolinka. V. Latinović

Možda ste propustili...

ŠESTU GODINU ZAREDOM STANOVNICI BOGDANOVAČKE ORGANIZIRALI DRUŽENJE

Pokazali pravo značenje susjedstva

REALIZACIJA PROJEKTA U OPĆINI ČEPIN

Uskoro nove biciklističke staze

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NA NATJEČAJ ZA ORGANIZACIJU ADVENTA SAMO JEDNA PONUDA

Privatnike ne zanima organizacija Adventa u Osijeku

2

U IŠČEKIVANJU NOVOG STAMBENOG ZAKONA

Bez ikakvih sankcija nepovratno troše tisuće kuna iz pričuve

3

OSJEČKI CENTAR ZA SOCIJALNU SKRB

Gundulićeva bez detektora metala, u Jägerovoj nema čak ni zaštitara