Sport
KUP HRVATSKE ZA RUKOMETAŠICE

Ceranke nisu nezadovoljne
Objavljeno 23. siječnja, 2017.

U Cerni, naravno, nije bilo iznenađenja i senzacije. Prema očekivanju, rukometašice Multinorma uvjerljivo su poražene u osmini finala Kupa Hrvatske od favorizrane ekipe Dugog Sela 55 s čak 20 pogodaka razlike (23:43). No, za Ceranke, koje igraju u Trećoj hrvatskoj rukometnoj ligi velik je uspjeh što su uopće došle do osmine finala Kupa i što su uopće imale priliku odmjeriti snage s prvoligašem.

- Zahvalni smo gledateljima koji su nas došli bodriti i za to su bili nagrađeni jednom fer i korektnom utakmicom na kojoj je postignuto ukupno 66 golova. Prodavale su se ulaznice, a sav prihod namijenili smo kao pomoć našoj mještanki, dvogodišnjoj Doni Rohaček - kazala je predstavnica ekipe iz Cerne Marica Jurković. S.B.

MULTINORM 23 (10)
DUGO SELO 55 43 (26)

CERNA – Školska sportska dvorana. Gledatelja: 200. Suci: Domagoj Jukić i Davor Mlaković (oba iz Osijeka).

MULTINORM: Čop, Josipović 7, Kuskunović, Kuterovac 1, Nikolić 3, Jelić, Jurković 4, Jurčić, Obrovac 1, Jurišić 2, Miškei, Ivkošić, Stepić, Šmajder 3, Sučić 2. Trener: Antun Pavlović.

DUGO SELO 55: Budić, Kirin 6, Čamber 4, Grebenar 3, Radovac 2, Sličković 4, Perković 7, Bebek 7, Galić 3, Šebalj, Remenar 1, Franjić, Božić 6. Trenerica: Dubravka Tunjić.

Možda ste propustili...

KICKBOXING PH U DISCIPLINI LOW KICK

U dvorani Jug se bori i svjetski prvak

FESTIVAL PLIVANJA U ZAGREBU

Josić kući donijela komplet medalja

Najčitanije iz rubrike