Sport
OKUPILI SE “NAŠKOVCI”

Cilj je sredina tablice i sve iznad toga
Objavljeno 23. siječnja, 2017.

Međužupanijski nogometni ligaš NAŠK krenuo je s pripremama za drugi dio sezone u koju starta s 11. pozicije na tablici. Predsjednik kluba Oto Dudjak, pozdravljajući igrače, stručni stožer i članove Uprave, istaknuo je kako na kraju sezone treba izbjeći donji dio tablice i smjestiti se u zlatnu sredinu. Dudjak vjeruje kako se neće ponoviti prošla sezona u kojoj se NAŠK morao do zadnjeg kola boriti ne bi li izbjegao ispadanje u niži rang.

- Zlatna sredina i sve iznad toga naš je ovosezonski cilj - poručio je predsjednik.

Trener Adam Pastva igrače je upoznao s tijekom priprema koje će se provesti na gradskom stadionu u Našicama i njegovoj okolici. Igrački kadar ostao je gotovo isti, a u nastavak kreću: Mario Barišić, Dario Bilogrević, Hrvoje Galinec, Tomas Grgačević, Hrvoje Hečimović, Luka Jurić, David Knežević, Anto Kostreš, Tomislav Kraljik, Matej Mađaš, Robert Mikičić, Matko Mikola, Petar Mikšić, Tomislav Paradinović, Hrvoje Piplica, Ivan Purgar, Mateo Slivečko i Tomislav Tomaš. U redove NAŠK-a vratio se Josip Gašparić, a prvoj momčadi priključeni su mladi Filip Đanić, Domagoj Koprivčić, Matej Mitrović i Tomislav Rukavina. Ovo možda nije konačna slika momčadi, jer mogući su još neki dolasci.

Do početka prvenstva NAŠK će odigrati nekoliko pripremnih utakmica, a prva je na rasporedu 8. veljače s Belišćem u Našicama. Slijedi Munja (11. veljače), Đakovo Croatia (12. veljače) u Đakovu, FEŠK (18. veljače) i Slavija (25. veljače). Ovisno o vremenskim (ne)prilikama, u planu je još nekoliko prijateljskih susreta. S. Sobodić

Najčitanije iz rubrike