Mozaik
KONCERT U VINKOVCIMA

Punkeri se prisjetili
Satana Panonskog
Objavljeno 22. siječnja, 2017.

U kultnom okupljalištu mladih, Rock baru Saloon u Vinkovcima, održan je Memorijal Satan Panonski koji je okupio velik broj mladih punkera. Na ovom koncertu bilo je sve u znaku Satana Panonskog, mogle su se i kupiti i majice, a prije nastupa sastava Pogreb X u kojem je on pjevao održana je molitva u spomen na Ivicu Čuljka - Satana Panonskog.

- Odlučili smo nastaviti organizaciju Memorijala Satan Panonski da se očuva uspomena na našeg Satana. Osim toga, da pokušamo vratiti punk u Vinkovce, jer ga gotovo i nema, osim ovako jednom godišnje kad su ovakvi koncerti. To je šteta jer mislimo da u Vinkovcima ima prostora za to. Pozvali smo naše vinkovačke rock-sastave uz KDP iz Slavonskog Šamca. Puno se ljudi odazvalo, tako da možemo reći i da je ove godine održan odličan koncert u spomen na Satana Panonskog - rekao je Darko Begović, organizator Memorijala Satan Panonski.

Vladimir Soldo-Adolf, osnivač sastava Pogreb X u kojem je bio Ivica Čuljak, prisjetio se kako je to bilo.

- Osnovao sam Pogreb X i želio sam da Ivica Čuljak dođe kod nas jer, kad je on pjevao u bivšem Omladinskom domu u Vinkovcima, uvijek je bio spektakl. Oduševio se pozivom i tako je sve započelo. Onda kad je završio u zatvoru imali smo još pet do šest koncerata, puštali su ga iz zatvora. Kasnije je Ivica Čuljak skupio drugu ekipu i nastavio kao Satan Panonski. Šteta što ovakav Memorijal Satana Panonskog nema veću pozornost - rekao je Soldo. Ove godine na koncertu su nastupili: Tvrtko, Masna mrlja, Pogreb X, Bruno & +40 i KDP iz Slavonskog Šamca. M.Kokaj

Možda ste propustili...

SALON FOTOGRAFIJE VINKOVCI 2018.

Prva nagrada Emici Elveđi

TRADICIONALNA MANIFESTACIJA

300 motociklista otvorilo novu motosezonu

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NOVA MISS UNIVERSE JE IZ NOVE GRADIŠKE

Mia Pojatina: Veselim se
svemu, volim izazove!

2

OBAVLJENE DVIJE OBDUKCIJE

Policija: Aviciijeva
smrt nije sumnjiva

3

PROSLAVA SEDMOG ROĐENDANA TRGOVAČKOG CENTRA

Portanova kupce počastila koncertom Maje Šuput, popustima i nagradama