Sport
SLATINA

Naslov za Ljumy i prijatelje
Objavljeno 16. siječnja, 2017.

Finalnim susretima završen je 22. zimski malonogometni turnir “Slatina 2016./2017.“, koji se održavao u sportskoj dvorani Srednje škole Marka Marulića. Na tron slatinskog turnira u konkurenciji seniora zasjela je momčad Ljumy i prijatelji, a u kategoriji veterana naslov prvaka ponijeli su igrači Slatinske banke.

U finalu seniora za naslov pobjednika igrale su ekipe Prijašin Mars napada i Ljumy i prijatelji. Unatoč iskustvu s prijašnjih turnira i čak pet finalnih susreta, Prijašin Mars napada ponovno je ostala korak do naslova. Ljumy je poveo pogocima Karamarkovića i Prlića, uspješno izveden kazneni udarac Radonjića bio je tračak nade za povratak Marsa u igru. No, Vincentić je kasnije povisio na 3:1 i na taj način osigurao slavlje momčadi Ljumy i prijatelji. U susretu za treće mjesto, nakon 1:1 u regularnom dijelu, momčad Pistacije boljim izvođenjem šesteraca pobijedila je Žali bože sa 4:2.

Najuspješniji strijelac seniorskog dijela turnira je Milan Prlić (Ljumy i prijatelji), za najboljeg vratara proglašen je Dino Radonjić (Prijašin Mars napada), a najbolji igrač turnira je Nebojša Karamarković (Ljumy i prijatelji).

U veteranskom finalu branitelj naslova Autoservis Ino poražen je od Slatinske banke s uvjerljivih 6:1. Autoservis Ino poveo je preko Gusića, ali ostatak susreta protekao je u dominaciji “bankara”. S tri gola Ozrena Vurdelje i po jednim Tole, Britvića i Rekse uvjerljivo su slavili za prvi naslov prvaka na turniru u Slatini. Za treće mjesto veterani Miljevci Slavonski hrast i CB Pinta Noja united odigrali su neodlučeno 2:2, a pobjeda je nakon šesteraca pripala ekipi CB Pinta Noja (4:2). P. Žarković

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike