Mozaik
HR TOP 40

Čak dvije Mijine pjesme u najslušanijih su deset
Objavljeno 17. siječnja, 2017.

U drugom tjednu nove godine top-listu HR top 40 obilježilo je čak osam novih ulaza. Najviši novi ulaz zabilježila je tako mlada Antonela Doko, koja se s novim singlom “Odlična stvar” našla na 12. mjestu. Uz Antonelu, svoje mjesto na listi ovaj put našli su i Jacques Houdek s pjesmom “Kad nekoga voliš”, Nina Badrić s novim singlom “Ljubav za tebe”, Mladen Grdović i “Boliš me ljubavi”, En face “Previše pričaš”, Leteći Odred “Nižem dane”, Hari Rončević “Uzalud je sve” te grupa Joy s pjesmom “Kad nađeš ljubav”.

Čelnu poziciju i ovaj put zadržao je Massimo s pjesmom “1000 ljudi”, drugi je Parni valjak s “Opet se smijem”, a treća Nina Badrić s hitom “Dani i godine”, koji se već 33 tjedna nalazi u samom vrhu ljestvice. Četvrto mjesto drže Oliver Dragojević i Gibonni s pjesmom “Sreća”, dok je peta mlada Osječanka Mia Dimšić s pjesmom “Život nije siv”. Sjajna Mia na ovoj top-listi ima još jednu sjajno plasiranu pjesmu: “Sanjaj me” na 10. mjestu!

Massimo je na prvim mjestima i u pet hrvatskih regija, u Dalmaciji, Slavoniji, Središnjoj Hrvatskoj, Gradu Zagrebu te Istri i Primorju, dok je u Zagorju na broju jedan Nina Badrić. Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih više od 130. T.K.

Možda ste propustili...

TRAILER ZA NOVI FILM S JOAQUINOM PHOENIXOM I LADY GAGOM

Joker više nije sam, s njim je Harley

NAJBOLJA ŠKOLA ANIMACIJE ANIMAFESTA 2024

Nagrada školi La Poudriere

PIONIRI PROGRESIVNOG METALA DOLAZE U HRVATSKU

Dream Theater u Areni Zagreb

Najčitanije iz rubrike