Regija
LIONS KLUB

Donacija vrtiću Jaglac Đurđenovac
Objavljeno 15. siječnja, 2017.

NAŠICE - Predstavnici Lions kluba Našice Dječjem vrtiću Jaglac Đurđenovac predali su donaciju, prikupljenu na humanitarnoj večeri održanoj u prosincu prošle godine. U nazočnosti načelnika općine Đurđenovac Hrvoja Topalovića, ravnateljici Renati Plečić predsjednik Rudolf Perlić, tajnik Mladen Kajganić i član Lions kluba Našice Hrvoje Šimić uručili su LED televizor, DVD player crtiće te slatkiše. Zahvaljujući na donaciji, Plečić je istaknula da će im donacija pomoći u pedagoškom radu. Na donaciji je zahvalio i načelnik Topalović, ističući zadovoljstvo što je Lions klub vrtić Jaglac za donaciju.

O donaciji je govorio predsjednik Lions kluba Rudolf Perlić, podsjetivši da su ljudi dobra srca na humanitarnom balu krajem kupnjom slika, poklon-paketa i novčanim prilozima omogućili da se prikupi 16.000 kuna. Donacija Jaglacu vrijedna je 9000 kuna, a ostatak novca utrošit će se za nabavu nužne opreme u vrtiću Zvončić Našice i OŠ kralja Tomislava, područnoj školi u Markovcu Našičkom.

U sljedećoj akciji našički će lionsi pomoći obitelj koja ima bolesno dijete. Naime, u tradicionalnoj preduskrsnoj humanitarnoj akciji “Pomozimo bolesnom djetetu”, članovi Lions kluba za vrijeme Dječjeg karnevala prodavat će pokladnice i prikupljenim prilozima osigurati novčanu pomoć za troškove liječenja bolesnog djeteta.S.F.

Možda ste propustili...

PROJEKT ZA RASTEREĆENJE RODITELJA

Traže 50.000 € za dječje aktivnosti

OBNOVA PRUGE VINKOVCI - VUKOVAR

U ponedjeljak se pušta napon u kontaktnu mrežu

Najčitanije iz rubrike