Crna kronika
47-GODIŠNJAK SE OPORAVLJA U BOLNICI

Mladi nasilnici koji su pretukli zaštitara prijavljeni i zbog oružja te marihuane
Objavljeno 14. siječnja, 2017.

Vezani članci

PRETUKLA GA TROJICA

Požega: Teško ozlijeđen zaštitar

POŽEGA - Nakon provedene istrage policija je pritvorskom nadzorniku privela tri mlađa muškarca koja su u četvrtak oko 3.50 sati pretukla zaštitara u diskoteci “Platinum” u Cehovskoj ulici u Požegi. Policija je za napad osumnjičila 20-godišnjaka i 28-godišnjaka s područja Kaptola te 30-godišnjeg Požežanina.

- U prostorijama ugostiteljskog objekta tjelesno su napali dva muškaraca u dobi od 20 i 47 godina. Tom prilikom 47-godišnjak je teško, a 20-godišnjak lakše ozlijeđen - doznajemo od Nikoline Janković iz Policijske uprave požeško-slavonske. Iz policije su dodali kako su, na temelju naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu, pretražene obiteljske kuće u kojima prebivaju, pri čemu je kod 20-godišnjaka pronađeno rasprskavajuće streljivo za koje je utvrđeno da ga ilegalno posjeduje njegov 23-godišnji brat. Kod 30-godišnjaka su pronašli marihuanu.

Dvadesetogodišnjak, 28-godišnjak i 30-godišnjak predani su pritvorskom nadzorniku i protiv njih slijedi kaznena prijava za kazneno djelo “osobito teška tjelesna ozljeda”. Protiv 30-godišnjaka slijedi kaznena prijava i za kazneno djelo “neovlaštena proizvodnja i promet drogama”, dok protiv 23-godišnjaka slijedi kaznena prijava za kazneno djelo “nedopušteno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari.” S.Lacić

TEŠKE OZLJEDE 47-GODIŠNJAKA

Kako smo već izvještavali, napadnuti 47-godišnji zaštitar je s teškim ozljedama, posebno glave, završio u Općoj županijskoj bolnici Požega. Nakon pružene liječničke pomoći, zbog težih ozljeda prevezen je u Opću županijsku bolnicu u Slavonskom Brodu.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NAKON OČEVIDA SLIJEDI KRIMINALISTIČKA ISTRAGA

Potvrdilo se ono na što se od početka sumnjalo, požar u hali HŽ-a je podmetnut

2

MLADOM DILERU PRIJETI ZATVORSKA KAZNA

Nabavio ecstasy i marihuanu za prodaju na norijadi, optužen je

3

NA PODRUČJU OPĆINE STARA GRADIŠKA

Pronađeno tijelo nepoznate osobe u šumi