Regija
POŽEGA

10. Vincelovo i Projekt zeleno-plavo
Objavljeno 13. siječnja, 2017.

Turistička zajednica Požege, Grad Požega, županisjka Obrtnička komora i Udruženje obrtnika Požega 10. put organiziraju Vincelovo i Projekt zeleno-plavo. U njemu sudjeluje pedesetak obrtničkih komora županija i udruženja obrtnika gradova. Oni će se 21. siječnja od 10 sati na glavnom Trgu Sv. Trojstva predstaviti jelima s Jadrana u programu Riba Hrvatske, jedi što vrijedi, do brojnih kontinentalnih delicija koje priređuju obrtnici Hrvatske.

- Rezultat je to dugogodišnje suradnje s obrtnicima iz cijele Hrvatske. Zahvaljujem i obrtničkoj komori i svim ljudima koji su se prihvatili organizacije manifestacije i pozivam Požežane da se odazovu - istaknuo je gradonačelnik Vedran Neferović.

Nakon simboličnog obrezivanja trsova vinove loze i paljenja vincelovske vatre slijede događanja.

- Organizirali smo i forum za obrtnike na koji dolazi ministar poljoprivrede sa svojim pomoćnicima. Na tu manifestaciju dolaze obrtnici od Dubrovnika do Rijeke, od Istre pa do Varaždina, od Virovitice do Vukovara, sve obrtničke komore i udruženja obrtnika najavili su da dolaze u puno većem broju nego dosadašnjih godina. Očekujemo da će biti više od 3000 obroka kvalitetne hrane koju proizvode naši obrtnici te pozivam sve građane i goste Požega da nam se pridruže na manifestaciji – rekao je Ante Bilobrk, predsjednik OK-a Požeško-slavonske županije.AGM Kruna

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike