Regija
USUSRET VIROEXPU 2017.

Republika Češka bit će zemlja partner
Objavljeno 12. siječnja, 2017.

VIROVITICA - Izaslanstvo Virovitičko-podravske županije, predvođeno pročelnikom Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu i europske fondove, direktorom sajma Viroexpo Igorom Androvićem te direktorom HGK Županijske komore Virovitica Milanom Vanđurom, održalo je sastanak u Veleposlanstvu Republike Češke u RH na kojem je dogovoreno kako će Češka biti zemlja partner ovogodišnjeg Viroexpa.

Sastanku je nazočio veleposlanik Republike Češke u RH Vladimír Zavázal i savjetnik Bohuslav Zavadil. Na sastanku je razgovarano o modalitetima nastupa Republike Češke na 22. Viroexpu, međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede, koji će se održati u Virovitici, od 24. do 26. veljače, te ostalim oblicima međusobne gospodarske suradnje. Republika Češka sudjeluje na sajmu Viroexpo od 2002., a 2003. godine bila je zemlja partner sajma. Pripreme za sajam u punom su jeku, zanimanje izlagača iznimno je veliko te prijave konstantno pristižu, a krajnji rok za prijavu je 1. veljače. Sajam Viroexpo iz godine u godinu bilježi sve veću posjećenost te stvara čvrste veze između gospodarstvenika s područja cijele RH, ali i šire.

Podsjetimo, prošlogodišnji 21. sajam Viroexpo, posjetilo je 26.400 posjetitelja, uz 747 izlagača iz 27 zemalja. Organizatori Viroexpa su Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – OK VPŽ i Turistička zajednica VPŽ-a. Tehnički organizator je tvrtka Viroexpo.V.G.

Možda ste propustili...

DRŽAVNA GEODETSKA UPRAVA PROVODI KATASTARSKU IZMJERU ZA DIO K. O. SEMELJCI

Utvrđuju se međe i ispravlja vlasništvo

Najčitanije iz rubrike