Tehno
LOGITECH

G533 bežične gaming slušalice
Objavljeno 13. siječnja, 2017.

Logitech je predstavio Logitech G533 Wireless Gaming Headset, uz profesionalnu bežičnu tehnologiju, Pro-G (postupak prijave patenta u tijeku) zvučničke jedinice i DTS Headphone:X 7.1 surround zvuk, slušalice donose napredne audioperformanse i bežičnu udobnost.

Logitech G533 odlikuje se dugim trajanjem baterije i pročišćenim dizajnom, pružajući maksimalnu praktičnost za vrijeme maratonskog gaminga. Napredne Pro-G zvučničke jedinice izrađene su od hibridnog mrežastog materijala koji pruža audioperformanse koje su do sada bile dostupne jedino u high-end audiofilskim slušalicama. Zvučničke jedinice donose čistoću visokih i niskih tonova uz minimalnu distorziju zvuka.

Visoko realistične DTS slušalice: X surround tehnologije zvuka precizno repliciraju 7.1 sustav tako da možete realistično doživjeti zvukove okruženja, kao npr. koliko su udaljeni neprijatelji te iz kojeg smjera dolaze. Također, možete prilagoditi razinu glasnoće za svaki od sedam audiokanala. Uz napredni digitalni audioprijenos (bez gubitaka), zvučnici Logitech G533 donose bežičnu praktičnost i nevjerojatnu vjernost zvuka u rasponu do 15 metara. Uz najnovije materijale i tehnologiju proizvodnje, Logitech G533 gaming slušalice izdržljive su, ali lagane te ih možete nositi satima. Dizajnirane kako bi kompletno prekrile uho, dolaze s jastučićima od lagane, prozračne tkanine što ih čini idealnima za sportske performanse, a uz to se jednostavno skidaju i održavaju.

Punjiva, zamjenjiva baterija napaja slušalice za kontinuirano korištenje do 15 sati uz jedno punjenje, što ih čini savršenim bežičnim slušalicama za maratonska igranja. Također možete koristiti Logitech Gaming Software (LGS) kako biste kontrolirali razinu napunjenosti baterije tako da vam ne “iscuri” usred igre.

Logitech G533 bežične gaming slušalice dolaze s produžnim mikrofonom na preklop za poništavanje šuma i kristalno jasnu komunikaciju. S lako dohvatljivim kotačićem za kontrolu glasnoće i tipkom za isključivanje zvuka olakšano je namještanje postavki zvuka u brzini, kao i automatsko isključivanje mikrofona na način da ga se sklopi. Bit će dostupne u siječnju 2017. po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1199 kn. M.R.

Najčitanije iz rubrike