TvObzor
AXN: TREĆA SEZONA “KAKO SE IZVUĆI S UBOJSTVOM”

Viola Davis u nekonvencionalnoj krimiseriji
Objavljeno 13. siječnja, 2017.

Treća sezona američke krimiserije “Kako se izvući s ubojstvom” premijerno će se početi prikazivati od 13. siječnja u tjednom terminu petkom u 21 sat.

Genijalna, karizmatična i zavodljiva profesorica prava Annalise Keating poveže se s petoro svojih najboljih studenata koji pohađaju njen predmet “Kako se izvući s ubojstvom”. Ono što ambiciozni studenti ne znaju jest da će ono što su naučili morati primijeniti u stvarnom životu kada se nađu upleteni u zaplet ubojstva koje će potresti fakultet i promijeniti tijek njihovih života.

Na početku prve sezone profesorica Keating odabire pet studenata koji počinju raditi kao pripravnici u njezinoj firmi: Wesa Gibbinsa, Connora Walsha, Michaele Pratt, Asher Millstonea i Laurel Castillo. Osim povremenih slučaja kroz cijelu sezonu se, kroz povremene scene iz prošlosti i budućnosti, provlači istraga dva povezana umorstva – ono Sama Keatinga (Annaliseinog supruga) i Lile Stangard, njegove ljubavnice. Sama su ubili baš Annaliseini pripravnici i ona će im pomoći da zataškaju slučaj. U drugoj sezoni slučajevi umorstava uvelike će se ispreplesti s privatnim odnosima studenata, pa tako veze započinju Michaela i Asher te Wes i Laurel.

Treća sezona fokusirat će se na događaje poslije smrti Wallacea Mahoneya i novog misterija koji okružuje požar u Annaliseinoj kući u kojoj je pronađen leš nepoznate osobe. Uz sve probleme na poslu, profesorica Keating borit će se i s alkoholizmom, a ništa manje traumatični trenuci slijede i za njezine studente.

Nimalo konvencionalna krimiserija “Kako se izvući s ubojstvom” najviše svog uspjeha duguje neobičnim scenarističkim zapletima i maestralnoj Violi Davis u ulozi Annalise Keating. Ta dobitnica Tonyja i Emmyja te nominirana za Oscara superiorno je iznijela glavnu rolu što je istaknuto u većini recenzija uglednih američkih medija. U ostalim glavnim ulogama pojavljuju se Billy Brown kao detektiv Nate Lahey, Alfred Enoch kao Wes Gibbins, Jack Falahee kao Connor Walsh, Aja Naomi King kao Michaela Pratt, Matt McGorry kao Asher Millstone i Karla Souza kao Laurel Castillo.

Treća sezona serije ima ukupno 15 epizoda, a premijerno se u regiji može pogledati na AXN Adriji u tjednom terminu petkom u 21 sat, počevši od 13. siječnja.(N.K.)

 
Možda ste propustili...

U KINIMA DILJEM HRVATSKE ZAIGRAO JE HOROR “ABIGAIL”

Otkačena zabava puna krvave akcije

TREĆA SEZONA EMISIJE “BLAGA S BETTANY HUGHES”

Dosad neviđen pristup novim otkrićima

Najčitanije iz rubrike