TvObzor
REZERVE POTPISALE UGOVOR S CROATIA RECORDSOM

Jedan od najperspektivnijih rock-bendova u Hrvatskoj
Objavljeno 13. siječnja, 2017.

Jedan od najperspektivnijih rock-bendova i pobjednici zadnjeg Karlovačko RockOffa, sjajne Rezerve, potpisale su ekskluzivni ugovor s izdavačkom kućom Croatia Records, čime su definitivno potvrdili svoje stupanje u središte naše izuzetno žive rock-scene.

Potvrda ove atraktivne suradnje ujedno je i najava krunskog događaja u strelovitoj karijeri ovih izuzetno talentiranih mladih muzičara: objave prvog albuma koji se nalazi u završnoj fazi pripreme. Na tom prvijencu naći će se i izvrsno prihvaćena pjesma “Ne voli, ne voli”, koju su objavili na proljeće 2016., poprativši je odličnim spotom u režiji Milana Latkovića.

Najavljujući album u povodu potpisivanja ugovora, članovi benda su izjavili: "Sigurno da je to plus u našoj bendovskoj karijeri, imat ćemo CD, imat ćemo album i ljudi će na taj način možda lakše doći do nas, što nam je i najvažnije. Album je u pripremi, više-manje je pri kraju. Pred samu objavu planiramo izbaciti još dva singla, a potom zajedno singl s albumom – upravo smo usred snimanja videospota za novi singl "Madona" koji će biti vani krajem prvog mjeseca.

“Pjesma “Ne voli, ne voli” super je prošla kod publike. Možemo to doživjeti na koncertima: dame ju pjevaju, a zadovoljni smo jako i sa spotom i cijelom ekipom – pogotovo Milanom, super je to odradio", izjavili su dečki iz benda.

Svoju glazbenu, ali i vizualnu kreativnost, Rezerve su nedavno dokazale i obradom pjesme "Zona sumraka" grupe Film, koja će biti objavljena na LP-kompilaciji "Zimzeleno, a novo 3", a posebno je upečatljiv njen retrospot, nastao kao zajednički uradak benda i njihovog suradnika Luke Jančića Mizeka. Nakon trijumfa na Karlovačko RockOffu, to je još jedna potvrda da diskografski debi Rezervi zaslužuje status jednog od najiščekivanijih rock-albuma u novoj godini. (N.K.)

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike