TvObzor
HRT: SERIJA "NIJANSE PLAVE"

Jennifer Lopez glumi samohranu majku i opaku detektivku
Objavljeno 13. siječnja, 2017.

Harlee Santos (Jennifer Lopez) karizmatična je samohrana majka i snalažljiva detektivka, članica detektivskog tima iz Brooklyna. Tim predvodi enigmatični poručnik Matt Wozniak (Ray Liotta) koji ih često navodi izvan granica zakona da bi mogli uspješno štititi svoju postaju i svoju zajednicu.

Pred timom je veliki ilegalni posao. FBI ulovi Harlee na djelu i okreće je protiv vlastitog tima. U novoj ulozi doušnice Harlee se trudi zaštititi svoju policijsku obitelj i izbjeći uhićenje da bi ostala s kćeri. Harlee se upušta u opasan "ples" s nadzornikom iz FBI-a specijalnim agentom Stahlom (Warren Kole), koji postaje nezdravo opsjednut njome. Vođa tima Wozniak pokreće sveopći lov na doušnika. Pritisak raste dok tim nastoji provoditi svoju vrstu ulične pravde pod budnim okom FBI-a.

“Imali smo dosta policijskih konzultanata na setu koji su nam pomagali da na što vjerodostojniji način prikažemo policajce i njihov posao, ali nikad nije lagano glumiti negativce. Sva sreća pa sam u životu igrao mnogo loših policajaca, a ova uloga je također jedna od takvih. Do sada nisam nikada imao problema s 'pravim' policajcima. Oni znaju da se ovdje radi o glumi i da svako zanimanje ima i dobru i lošu stranu”, izjavio je jedan od glavnih glumaca Ray Liotta.

“Serija 'Nijanse plave' nije samo serija o životu policajaca u New Yorku. Oslanja se više na moralni dio svakog čovjeka i njegovo preispitivanje kada se nađe u riskantnoj situaciji. Svi se možemo na neki način poistovjetiti s likovima jer se svatko od nas bar jednom u životu našao u nekoj moralnoj dvojbi“, rekla je glavna glumica Jennifer Lopez.

U seriji glume i Drea de Matteo, Dayo Okeniyi, Vincent Laresca, Hampton Fluker, Sarah Jeffery i Santino Fontana.

Autor i scenarist Adi Hasak (Generation Kill, 3 Days to Kill) izvršni je producent zajedno s Jackom Ormanom, Jennifer Lopez, Elaine Goldsmith-Thomas, Bennyjem Medinom, Ryanom Seacrestom i Ninom Wass. Barry Levinson redatelj je prve i druge epizode. (N.K.)

 
PILOT

Harlee Santos detektivka je u timu policajaca iz Brooklyna koji vodi poručnik Matt Wozniak. Tim često izlazi izvan granica zakona radi zaštite svoje postaje i svoje zajednice. Kad najnoviji član tima Loman ubije nenaoružanog čovjeka, Harlee to zataška. Pred timom je veliki ilegalni posao i agent Stahl iz FBI-a uhiti Harlee i preko njezine kćeri prisili je da postane doušnica.

pon.16.1., 21.45, HRT 2

Najčitanije iz rubrike