Sport
TURNIRI VETERANA I PIONIRA

Velebit gost Belišća
Objavljeno 12. siječnja, 2017.

Iako je vrijeme sportskog mirovanja i velike hladnoće, u europskom gradu sporta za 2017. godinu puno je sportskih aktivnosti. U organizaciji malonogometnog turnira bio je NK Belišće pod pokroviteljstvom grada Belišća i Zajednice sportskih udruga. U nastavno-sportskoj dvorani sudjelovali su veterani Belišća, Policijske postaje Belišće, Velebit iz Benkovca i Primorac iz Stobreća. Ovo sportsko prijateljstvo traje već punih 36 godina. Iako rezultati nisu bili najvažniji, spomenut ćemo kako je u finalu Primorac svladao Velebit. Za najboljeg igrača turnira proglašen je Slavko Ferić (Primorac), najbolji strijelac s pet pogodaka je Ivica Vidaković (Belišće), a najbolji vratar je Denis Kovačić (Primorac).

U zimskim danima pioniri Velebita iz Benkovca tjedan dana borave u Belišću, a na ljetnim praznicima Belišćani redovito uzvraćaju taj posjet. Za mlade goste osigurane su aktivnosti uz druženje, kupanje u Bizovačkim toplicama, a odigran je i malonogometni turnir za mlađe uzraste na kojima su najuspješniji bili Jedinstvo iz Donjeg Miholjca, drugi su bili Velebit iz Benkovca, treći domaćin Belišće, a četvrti Valpovka iz Valpova. Nakon turnira domaćin je osigurao nagrade te druženje.

REZULTATI: Belišće - Velebit 1:1, Policijska postaja Belišće – Primorac 0:4, za treće mjesto: Belišće – Policijska postaja Belišće 9:1, za prvo mjesto: Primorac – Velebit 6:5. Z. Kaptalan

Najčitanije iz rubrike