Autoglas
AUTOTEPISI.HR

Klikom do gumenih tepiha po mjeri, nema više škara
Objavljeno 3. siječnja, 2017.

Zima je tu, a s njom i sav onaj nered koji može završiti u vašem automobili, stoga vrijeme je za gumene zaštitne tepihe koji će sačuvati tapecirung automobila od snijega, soli, vode i svih drugih nečistoća. Uvjereni smo da većina vas u svojem automobilu ima prostirke od tkanine, međutim u ovo zimsko doba njih bi valjalo zamijeniti gumenima. Njihova je prednost zimi više nego očita. Snijeg, sol, voda, kiša, bljuzgavica, blato – sve to može završiti na vašem mekom tapecirungu automobila ako nemate gumeni zaštitni tepih. Međutim, ako ste imalo pedantni, tada znate kako je kupnja gumenog tepiha izuzetno iritantna. Univerzalni tepisi iz supermarketa malo će komu odgovarati svojim dimenzijama, stoga ako vam je stalo do izgleda, urednosti i na kraju očuvanosti svojeg limenog ljubimca, rješenje je tu – gumeni tepisi po mjeri!

Hrvatski internetski prostor prije koju godinu postao je bogatiji za iznimno pregledan, ponudom bogat i intuitivan web pod nazivom Autotepisi.hr. Ova trgovina specijalizirala se za prodaju tipskih tekstilnih i gumenih tepiha, kao i gumenih kadica za prtljažnike te druge prateće opreme. U čemu je tajna? - pitate se. Tajna je u tipskoj ponudi! Naime, svaki od proizvoda odabire se za točno određeni model vozila koji vozite. Na taj način osigurana je 100-postotna kompatibilnost, najbolja pokrivenost i zaštita, ali nesumnjivo i najbolji mogući izgled. Osim što su proizvodi rađeni po mjeri, Autotepisi.hr jamče i nenadmašnu kvalitetu svojih proizvoda.

Sve gumene tepihe i kadice za prtljažnike odlikuje odlična kvaliteta i dugotrajnost. Zaboravite na ispucale, pokidane i dimenzijama neadekvatne gumene tepihe iz supermarketa. Ovi tepisi stajat će kao saliveni. Osim toga, uz svaki od tepiha stižu i učvršćivači kojima se tepisi fiksiraju za tapecirung automobila. Gumene kadice, odnosno zaštite za prtljažnik također su rađene po točnoj mjeri automobila, tako da je i u tom dijelu vašeg limenog ljubimca osigurana maksimalna zaštita.

Tražite li beskompromisnu zaštitu za unutrašnjost vašeg automobila – savjetujemo gumene tepihe i kadice za prtljažnik, ali po mjeri! Narudžba je brza i laka, a dostava još brža, stoga ako ih još nemate – pravo je vrijeme za gumene tepihe.

M.Režić

Možda ste propustili...

JANICA KOSTELIĆ SUVOZAČICA DVOSTRUKOG POBJEDNIKA WRC RALLYJA CROATIA

Prvakinja asistirala - prvaku

ELEKTRIČNA VOZILA S DALEKOG ISTOKA

Kineski je izvoz pokrenuo val potražnje za brodovima